Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasă. Ce s-a întâmplat?

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
21/05/2018, 11:41
Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasă. Ce s-a întâmplat?

Toată lumea a admirat buchetul de mireasă discret, compus din mirt, bujori albi, trandafiri, floare-de-nu-mă-uita, crini, iasomie, astrantia și astilbe, pe care Meghan Markle l-a avut la ceremonia religioasă.

Făcut din florile ei preferate, bujorii albi, și din florile adorate de regretata prințesă Diana, trandafirii albi, buchetul de mireasă al lui Meghan Markle a completat perfect ținuta purtată în ziua cea mare și i-a adus aprecieri din partea tuturor.

Ce s-a ales de buchetul de mireasă a lui Meghan Markle

Și deși unul dintre punctele forte ale unei nunți este aruncatul buchetului, Meghan nu a procedat așa cu buchetul ei de mireasă. Ea, în calitate de Ducesă de Sussex, a decis să urmeze și respecte tradiția regală, veche de câteva generații, de a depune buchetul de mireasă pe mormântul Soldatului Necunoscut.

Meghan Markle buchet de mireasa

Astfel, după ceremonia religioasă de la Castelul Windsor, Meghan a mers la catedrala Westminster, pentru a depune buchetul ei de nuntă la mormântul Soldatului Necunoscut, așa cum au făcut-o și predecesoarele sale. Această tradiție a fost instaurată de Regina-Mamă Elisabeta, în 1923, și respectată și de actuala suverană, dar și de Kate Middleton și alte mirese căsătorite în sânul familiei regale.

Sursă: www.okmagazine.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×