Ce relație au avut, de fapt, Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu: “Au fost ca două surori”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/10/2019, 09:07
Ce relație au avut, de fapt, Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu: “Au fost ca două surori” GALERIE FOTO
Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu erau ca două surori. Sursa foto: realitatea.md

Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu erau ca două surori! Au fost nedespărțite în viață, iar acum se vor reîntâlni pe lumea cealaltă, unde poate vor continua să facă să râdă îngerii. Tamara Buciuceanu Botez a murit marți, 15 octombrie, la vârsta de 90 de ani.

Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu erau ca două surori

Tamara Buciuceanu-Botez a vorbit de nenumărate ori despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu. Cele două actrițe au jucat împreună și au călătorit împreună în toată lumea, unde au făcut să râdă multe generații de spectatori.

Unul dintre momentele emoționante în care Tamara Buciuceanu a vorbit despre Stela Popescu a avut loc anul trecut, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din Capitală. Atunci, la un an de la moartea Stelei Popescu, Tamara Buciuceanu a primit un premiu la care nu se aștepta niciodată: premiul „Stela Popescu” pentru întreaga activitate.

Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu erau ca două surori
Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu erau ca două surori. Sursa foto: puterearomanilor.ro

Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu au călătorit peste tot împreună

„Stelei îi plăcea să-i spun o singură strofă. Din ce-am jucat eu, zice: Așa e lumea, o comedie/iar noi artiștii, care-o jucăm/N-avem dorință, alta mai vie/ Decât aplauze să merităm”, a spus Tamara Buciuceanu, potrivit bravosnatiune.ro.

Tamara a recunoscut că legătura ei cu Stela Popescu a fost una extrem de puternică: „Stela, pentru mine, a însemnat viață. A oferit puplicului, pe care îl iubea extraordinar, zâmbet, veselie, bună dispoziție. Îmi spunea, când eram în turneu, departe, peste mari și țări: știi ceva? Mă tot gândesc… Ce-o să se întâmple când n-o să mai aud aplauze?”.

De asemenea, Tamara Buciuceanu spunea despre Stela că a fost „un om cu o voință extraordinară, frumoasă, cât se poate, deșteaptă, talentată, nu se mai discută, și bună la suflet”.

Tamara Buciuceanu Botez și Stela Popescu erau ca două surori. ”40 de ani am stat alături și am jucat împreună(…) Mi-e dor de ea, îmi lipsește”, mărturisea Tamara Buciuceanu. Marea actriță a teatrului din România a murit, marţi, la vârsta de 90 de ani, după ce fusese internată pe data de 2 octombrie la Spitalul Elias din Capitală, cu probleme serioase de inimă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×