Ce pedeapsă a primit ucigaşul lui Valentin Costea, soţul unei prezentatoare TV

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/07/2015, 16:26
Ce pedeapsă a primit ucigaşul lui Valentin Costea, soţul unei prezentatoare TV GALERIE FOTO

Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat la 14 ani de inchisoare pe aradeanul arestat in luna martie dupa ce si-a batut crunt patronul, Valentin Costea, sotul unei cunoscute prezentatoare tv din oras, care ulterior a murit in spital, majorandu-i acestuia cu doua luni pedeapsa data de Tribunalul Arad.

 Instanta a decis sa admita apelul declarat impotriva sentintei Tribunalului Arad de familia lui Valentin Costea si sa-l condamne pe Daniel Dorel Hodis la 14 ani de inchisoare pentru omor.

LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC. Reportul la Loto 6/49 depăşeşte 2,6 milioane de euro 

Decizia Curtii de Apel Timisoara este definitiva.

Daniel Dorel Hodis, de 24 de ani, a fost condamnat, in luna mai, de Tribunalului Arad la o pedeapsa de 13 ani de inchisoare. Instanta s-a pronuntat dupa primul termen de judecata pentru ca inculpatul si-a recunoscut faptele, iar judecata a avut loc numai pe baza probelor administrate in cursul urmaririi penale.

Codul PORTOCALIU de caniculă e urmat de furtuni

„Conform art. 396, alin. 10 din Codul Penal, pedeapsa inculpatului a fost redusa cu o treime pentru ca a recunoscut faptele si nu are antecedente penale”, declara, in mai, Diana Daraban, purtatorul de cuvant al Tribunalului Arad.

Atat familia lui Valentin Costea, cat si Daniel Dorel Hodis au declarat apel impotriva sentintei Tribunalului Arad.

Loteria BONURILOR, turul trei. Vezi noile reguli

Valentin Costea, sotul prezentatoarei tv Diana Costea (Maris), a fost gasit batut la serviciu in seara de 5 martie. Un barbat a solicitat ajutor la 112 dupa ce l-a gasit pe Costea inconstient, cazut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l detine, avand leziuni grave la cap. Cel care l-a gasit este un prieten care l-a vizitat la atelier. Constatand ca usa era incuiata, el s-a uitat pe fereastra, pentru ca in interior becul era aprins, astfel ca a vazut victima cazuta pe podea.

Roxana Vancea a pus traficul in pericol! Uite cît de PROVOCATOR a pozat 

Politistii si procurorii sositi la fata locului au stabilit ca victima fusese lovita in cap un un corp dur, probabil o bata de baseball.

In 6 martie, un angajat la atelierul de tuning auto al victimei, Daniel Dorel Hodis, a fost retinut si si-a recunoscut vina in timpul audierilor, declarand ulterior presei ca a recurs la fapta ”din saracie”. Hodis a spus ca patronul sau i-a dat bani imprumut, pe langa salariu, cu mai multe ocazii, si ca avea nevoie din nou de bani din cauza unor datorii, dar ca i-a fost rusine sa-i mai ceara, motiv pentru care a incercat sa-l talhareasca. Acesta a recunoscut atunci ca a furat telefonul mobil al patronului, insa anchetatorii au constatat si disparitia portofelului.

Veste proastă pentru şoferi. Anunţul făcut de Poliţia Rutieră

Intrebat de jurnalisti daca se drogheaza, Hodis a raspuns ca o face ”ocazional”.

In 18 martie, Valentin Costea a murit la spital, dupa ce a fost timp de mai multe zile in moarte cerebrala.

Sursă. www.bzt.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×