Ce omagiu i-a adus Raluca Bădulescu lui Răzvan Ciobanu! Fanii, în lacrimi

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/06/2019, 10:10
Ce omagiu i-a adus Raluca Bădulescu lui Răzvan Ciobanu! Fanii, în lacrimi GALERIE FOTO
Vedeta Kanal D, Raluca Bădulescu i-a adus un omagiu regretatului designer, Răzvan Ciobanu Sursa foto: instagram.com

Vedeta Kanal D, Raluca Bădulescu i-a adus un omagiu regretatului designer de modă, Răzvan Ciobanu cu care s-a împrietenit în timpul filmărilor de la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Prietenii i-au organizat creatorului de modă parastasul de 40 de zile, care a avut loc pe data de 1 iunie, la unul dintre restaurantele preferate ale lui Ciobanu.

Raluca Bădulescu nu l-a uitat pe Răzvan Ciobanu. Vedeta i-a adus un omagiu la parastasul de 40 de zile

Vedeta de televiziune, Raluca Bădulescu a făcut un gest care a emoționat fanii până la lacrimi. Acesta s-a fotografia cu pisica regretatului creator de modă, Răzvan Ciobanu și a postat imaginea în mediul virtual. „Mâţa este puiul pisicii lui Răzvan Ciobanu şi îi aparţine lui Dragoş Constantin”, a scris jurata de la „Bravo, ai stil!” despre pisica din rasa Sfinx.

În weekend, prietenii i-au organizat designerului de modă parastasul de 40 de zile după ce a acesta a murit în urma unui accident rutier, a doua zi de Paște, pe 29 aprilie, la intrarea în localitatea Săcele. Parastasul a avut loc sâmbătă, pe 1 iunie la unul dintre restaurantele unde îi plăcea lui Ciobanu să ia masă și invitații au servit chiar mâncărurile lui preferate.

„Mă bucur că au fost oameni dragi lui aici, au venit din toată inima cu flori, nu să îi aducă un ultim omagiu pentru că eu cred că Răzvan este încă aici cu noi. Este dureros tot. Este de neacceptat că cineva poate să plece atât de tânră dintre noi. dumnezeu ştie ce face şi noi nu putem să judecăm faptele lui. Vom mânca mâncarea lui preferată la unul dintre restaurantele lui preferate. Răzvan este acum tot timpul cu noi”, a spus avocata și prietena designerului, Laura Vicol.

Ciobanu creștea pisici din rasa Sfinx și le vindea cu 750 de euro
Raluca Bădulescu s-a fotografia cu pisica lu Răzvan Ciobanu, Lili, din rasa Sfinx
Sursa foto: instagram.com

Ce s-a întâmplat cu pisica lui Ciobanu, Lili

Apropiați ai creatorului de modă, Răzvan Ciobanu au declarat că, acesta creștea pisici din rasa Sfinx și le vindea cu 750 de euro, deși pe piață acest exemplar putea depăși suma de 1.000 de euro. Lili, pisica regreatului designer a ajuns în grija unui prieten, Dragoș Constantin.

Viva Blochina (43 de ani), prietena lui Ciobanu și-a dorit să ia ea pisica pe care cretaorul de modă a lăsat-o în urmă, dar nu s-a putut. „Am vrut să îi iau eu pisica, dar nu s-a putut. Era tare drăgălaşă.  A luat-o un prieten, şi pe ea, şi puii pe care îi avea”, a declarat aceasta.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×