Ce mașină conduce Corina Caragea de la Pro TV! Când a coborât de la volan, trecătorii s-au uitat lung la ea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/02/2019, 13:14
Ce mașină conduce Corina Caragea de la Pro TV! Când a coborât de la volan, trecătorii s-au uitat lung la ea
Află ce mașină conduce Corina Caragea

Cu toții o știm pe Corina Caragea, dar v-ați întrebat vreodată ce mașină conduce frumoasa brunetă care ne aduce seară de seară cele mai noi informații sportive? Ei bine, Corina este o șoferiță pasionată și nu ar renunța niciodată la mașină, fiind mai mereu pe fugă.  Dincolo de viața agitată și problemele cotidiene care o determină să petreacă mare parte din timp în trafic, mai există un motiv pentru care vedeta Pro Tv nu se poate despărți de volan cu una, cu două.

Corina Caragea conduce un bolid de lux

Corina Caragea conduce o adevărată bijuterie pe patru roți. Bolidul său de lux, cu care defilează pe străzile din Capitală, are și un preț pe măsură: 100.000 de euro. Cu o așa mașină, nu e de mirare că frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV nu se poate dezlipi de volan. Vedeta conduce un Porsche Cayenne ce include toate dotările necesare.  Corina se simte ca o prințesă în palatul său, în mașina care o poartă oriunde își dorește. Singurul impediment peste care trebuie să treacă este aglomerația din trafic.

Corina Caragea și bolidul său de lux
Corina Caragea și bolidul său de lux

Când este nevoită să aștepte la semafor, vedeta apelează la o metodă inedită pentru a face ca timpul să treacă mai ușor. Mai exact, Corina face mici ședințe foto ad-hoc, oferindu-ne astfel ocazia să descoperim interiorul bolidului său de lux.

Frumoasa prezentatoare a știrilor sportive se bucură de tot confortul la volan

Când se află la volan, Corina Caragea are nevoie să beneficieze de un confort sporit. Astfel că bolidul său de lux nu face excepție nici în privința acestui aspect, pe lângă dotările care o ajută la șofat. Mașina are interiorul din piele de culoare bej, iar scaunele sunt încălzite. Știrista nu s-a aflat întotdeauna la volanul unei astfel de mașini. Cu ani în urmă, bruneta conducea o mașină absolut banală.

Cum arată interiorul bolidului condus de Corina Caragea
Cum arată interiorul bolidului condus de Corina Caragea

„Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, povestea Corina. Dar de atunci au trecut ceva ani. De la Dacia veche, prezentatoarea a condus în 2011 un Audi A3, iar din 2018 se laudă cu noul ei Porsche, pentru care stârneşte invidia şoferilor. Corina Caragea are vechime în PRO TV, aşa că şi salariul ei este pe măsură. De 14 ani o vedem la pupitrul Ştirilor Sportive, cu aceeaşi imagine, părul lung, negru ca abanonsul, fiind deja marcă înregistrată. În 2013, în cadrul unei conferinţe de presă, Corina Caragea a fost întrebată direct dacă salariul ei depăşeşte suma de 2.000 de euro. S-a eschivat elegant. „Ca în orice job, salariul nu se spune. Este o greșeală să te gândești la bani. Nu trebuie să îți impui un standard la care să ajungi” , a povestit Corina Caragea.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×