DIVORŢ cu scandal! Prezentatoarea TV, probleme INCREDIBILE!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/05/2015, 14:42
DIVORŢ cu scandal! Prezentatoarea TV, probleme INCREDIBILE! GALERIE FOTO

Reprezentantul României în Africa de Sud încearcă să scape de o parte a obligaţiilor stabilite cu fosta sa soţie, celebra prezentatoare TV Andreea Berecleanu, însă astăzi este ziua decivisă!

Judecătoria Sectorului 1 va lua astăzi o decizie în dosarul în care Andrei Nicolae Zaharescu, consulul general al României în Africa de Sud, a cerut reducerea pensiei alimentare pe care trebuie să o achite celor doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu. Despre procesul pe care îl are cu fostul soţ, vedeta TV Andreea Berecleanu a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS: „M-am prezentat săptămâna trecută şi, din câte am înţeles de la avocatul meu, mâine (astăzi -n.r.) nu e necesar să mă prezint. Urmează să se dea sentinţa, care va fi atacabilă, şi de o parte, şi de alta. (…) Având în vedere că lui Andrei (Zaharescu, fostul soţ al vedetei TV – n.r.) i s-a mai născut un copil, a cerut micşorarea pensiei alimentare. Pe de altă parte, şi Catinca, fiica din prima căsătorie, a cerut şi ea pensie alimentară, retroactiv, pe ultimii trei ani. (…) El a solicitat diminuarea pensiei alimentare invocând şi faptul că este nevoit să o întreţină pe mama lui, care este internată într-un azil de bătrâni. Totuşi, nu plăteşte el totul, deoarece mama lui are pensie şi este ajutată şi de fratele lui Andrei”.

BREAKING NEWS! ŞOC LA ANTENA 1! VEDETA A FOST DATĂ AFARĂ PENTRU CĂ A NEGOCIAT CU PRO TV!!!

Poziţia lui Andrei Nicolae Zaharescu nu a fost atât de clară. Pe de o parte, consulul a declarat în presă că nu a avut o problemă în a-şi „onora îndatoririle de tată” şi că „nu am fugit de responsabilităţi”, dar în acelaşi timp a fost executat silit pentru neplata pensiei alimentare. Apoi, a spus că va continua să le trimită copiilor banii ce li se cuvin şi în paralel a cerut micşorarea sumei cuvenite acestora. Complicat!

GATA! NUNŢILE ŞI ÎNMORMÎNTĂRILE, GRATIS!!! LOVITURĂ PENTRU PREOŢI!!!

Salariu de 5.000 de euro

Avocatul Călin Giurgiu – reprezentantul Andreei Berecleanu – a declarat public că „înţelegerea financiară dintre ei (n.r. – Andrei Nicolae Zaharescu şi Andreea Berecleanu) spune că el are de achitat o anumită pensie, o treime din veniturile lui”. „El are 5.000 de dolari salariul de consul. În dosarul instanţei de divorţ, MAE a trimis o adresă în care a specificat care sunt veniturile lui”, a precizat avocatul.

Sursă: www.spynews.ro

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS „DA”! ADIO!

VIDEO! REVOLTĂTOR! CĂLĂTOR FĂRĂ BILET, SNOPIT DE CONTROLORII RATB!

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZZ! L-A IERTAT!

VEZI VIDEO INCENDIAR CU DANI ŞI FLAVIA DANSÎND BACHATA! ŢI SE RIDICĂ INSTANT PULSUL! 

Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui cuplu celebru al României! Înşelată după cununia civilă, a vrut să anuleze nunta! 

 VIDEO! Aşa ceva nu ai mai văzut! Vîntul puternic a DĂRÎMAT UN TREN DE PE POD! Imagini tulburătoare!

CE ANUNŢ! SUPERVEDETA de la noi care e ÎNSĂRCINATĂ la 40 de ani! 

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN ROM NIA? SE ÎNTOARCE CONTROVERSATA VEDETĂ LA FOSTUL SOŢ?!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×