DIVORŢ cu scandal! Prezentatoarea TV, probleme INCREDIBILE!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
13/05/2015, 14:42
DIVORŢ cu scandal! Prezentatoarea TV, probleme INCREDIBILE!GALERIE FOTO

Reprezentantul României în Africa de Sud încearcă să scape de o parte a obligaţiilor stabilite cu fosta sa soţie, celebra prezentatoare TV Andreea Berecleanu, însă astăzi este ziua decivisă!

Judecătoria Sectorului 1 va lua astăzi o decizie în dosarul în care Andrei Nicolae Zaharescu, consulul general al României în Africa de Sud, a cerut reducerea pensiei alimentare pe care trebuie să o achite celor doi copii pe care îi are cu Andreea Berecleanu. Despre procesul pe care îl are cu fostul soţ, vedeta TV Andreea Berecleanu a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS: „M-am prezentat săptămâna trecută şi, din câte am înţeles de la avocatul meu, mâine (astăzi -n.r.) nu e necesar să mă prezint. Urmează să se dea sentinţa, care va fi atacabilă, şi de o parte, şi de alta. (…) Având în vedere că lui Andrei (Zaharescu, fostul soţ al vedetei TV – n.r.) i s-a mai născut un copil, a cerut micşorarea pensiei alimentare. Pe de altă parte, şi Catinca, fiica din prima căsătorie, a cerut şi ea pensie alimentară, retroactiv, pe ultimii trei ani. (…) El a solicitat diminuarea pensiei alimentare invocând şi faptul că este nevoit să o întreţină pe mama lui, care este internată într-un azil de bătrâni. Totuşi, nu plăteşte el totul, deoarece mama lui are pensie şi este ajutată şi de fratele lui Andrei”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

BREAKING NEWS! ŞOC LA ANTENA 1! VEDETA A FOST DATĂ AFARĂ PENTRU CĂ A NEGOCIAT CU PRO TV!!!

Poziţia lui Andrei Nicolae Zaharescu nu a fost atât de clară. Pe de o parte, consulul a declarat în presă că nu a avut o problemă în a-şi „onora îndatoririle de tată” şi că „nu am fugit de responsabilităţi”, dar în acelaşi timp a fost executat silit pentru neplata pensiei alimentare. Apoi, a spus că va continua să le trimită copiilor banii ce li se cuvin şi în paralel a cerut micşorarea sumei cuvenite acestora. Complicat!

GATA! NUNŢILE ŞI ÎNMORMÎNTĂRILE, GRATIS!!! LOVITURĂ PENTRU PREOŢI!!!

Salariu de 5.000 de euro

Avocatul Călin Giurgiu – reprezentantul Andreei Berecleanu – a declarat public că „înţelegerea financiară dintre ei (n.r. – Andrei Nicolae Zaharescu şi Andreea Berecleanu) spune că el are de achitat o anumită pensie, o treime din veniturile lui”. „El are 5.000 de dolari salariul de consul. În dosarul instanţei de divorţ, MAE a trimis o adresă în care a specificat care sunt veniturile lui”, a precizat avocatul.

Sursă: www.spynews.ro

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS „DA”! ADIO!

VIDEO! REVOLTĂTOR! CĂLĂTOR FĂRĂ BILET, SNOPIT DE CONTROLORII RATB!

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZZ! L-A IERTAT!

VEZI VIDEO INCENDIAR CU DANI ŞI FLAVIA DANSÎND BACHATA! ŢI SE RIDICĂ INSTANT PULSUL! 

Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui cuplu celebru al României! Înşelată după cununia civilă, a vrut să anuleze nunta! 

 VIDEO! Aşa ceva nu ai mai văzut! Vîntul puternic a DĂRÎMAT UN TREN DE PE POD! Imagini tulburătoare!

CE ANUNŢ! SUPERVEDETA de la noi care e ÎNSĂRCINATĂ la 40 de ani! 

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN ROM NIA? SE ÎNTOARCE CONTROVERSATA VEDETĂ LA FOSTUL SOŢ?!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×