Ce LECŢIE DURĂ le-a dat o adolescentă de 17 ani colegilor care au jignit-o foarte urât

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/10/2017, 22:00
Ce LECŢIE DURĂ le-a dat o adolescentă de 17 ani colegilor care au jignit-o foarte urât GALERIE FOTO

Una dintre cele mai mari griji ale părinţilor de adolescente este ca acestea să nu rămână însărcinate la vârste fragede, cât sunt încă pe băncile şcolii. Chiar dacă în ultimii ani nu mai e nimic şocant atunci când adolescentele rămân însărcinate la vârste fragede, părinţii fac tot ce le stă în putinţă pentru a-şi ţine fetele departe de o sarcină nedorită.Gaby Rodriguez, o adolescentă de 17 ani, din Washington, care se bucură de o familie tare iubitoare şi înţelegătoare şi-a surprins părinţii în momentul în care le-a spus că este însărcinată. Deşi au fost extrem de supăraţi în momentul în care au primit vestea, au decis până la urmă să-i fie alături fiicei lor şi să o ajute indiferent de ce decizie avea să ia adolescenta. Abia după ce şi-au oferit suportul însă au aflat adevărul despre ”sarcina” fiicei lor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mai mult, Gaby şi-a anunţat şi colegii de şcoală că este însărcinată, iar reacţiile acestora au fost cu adevărat dure, fiind foarte răutăcioşi cu ea.Cei mai mulţi dintre colegii au acuzat-o că este inconştientă şi i-au adresat cuvinte urâte şi jigniri.

Timp de şase luni de zile, Gaby a fost pentru colegii ei însărcinată. Ei nu ştiau însă că fata purta o burtă falsă, care crescuse tot fals în ultima jumătate de an.

Gaby purtase tot timpul ăsta o burtă falsă pentru că a vrut să le demonstreze tuturor cât sunt de lipsiţi de empatie atunci când o adolescentă rămâne însărcinată. Ea susţine că, în zilele noastre, adolescentele care rămân însărcinate sunt tratate foarte urât. A fost jignită, i s-au adresat injurii şi a fost încontinuu arătată cu degetul. Mulţi dintre prietenii ei i-au întors imediat spatele atunci când au aflat că va deveni mamă, iar asta a afectat-o cel mai tare pe parcursul acestei experienţe.

Sătulă de reacţiile negative, Gaby şi-a dezvăluit secretul în faţa întregii şcolii, lăsându-şi colegii cu gura căscată şi dându-le astfel o lecţie dură de viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×