Ce JURĂMÎNT şi-au făcut în SECRET Mutu şi Bianca Drăguşanu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/04/2015, 10:30
Ce JURĂMÎNT şi-au făcut în SECRET Mutu şi Bianca Drăguşanu GALERIE FOTO

Dupa cinci ani de speculatii si de controverse, Bianca Dragusanu a dat cartile pe fata si a recunoscut relatia cu Mutu, in exclusivitate pentru revista Ciao!. Se pare insa ca povestea lor de dragoste nu se opreste aici.

La inceputul anului, Bianca Dragusanu isi asuma riscul de a fi din nou pusa la zid si a recunoscut relatia pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu. Blonda a povestit pentru revista Ciao! despre relatia amoroasa, marturisind ca a fost amanta. Cu toate ca a specificat ca acest capitol, care a durat un an si jumatate, a fost inchis de mult, se pare insa ca adevarul este altul. Zilele trecute, Bianca a facut un gest care a dat-o de gol si in urma caruia se subintelege ca mai are inca sentimente pentru Adi Mutu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bianca Dragusanu

Au tatuaje indentice

In momentul in care si-a luat inima in dinti si a recunoscut ca a jucat rol de amanta pentru a avea o relatie cu Adrian Mutu, Bianca Dragusanu a riscat extrem de multe, inclusiv sa-l piara definitiv pe Victor Slav. In plus, declaratia cum ca sportivul a fost singura ei iubire adevarata, i-a pus in garda pe toti fostii iubiti ai blondei. Cu toate acestea, Bianca sustinea in luna februrie a acestui an ca nu mai are nimic de impartit cu Mutu si ca nu isi mai imagineaza o relatie cu el. Desi a lasat sa se inteleaga ca la ora actuala nu mai sunt sentimente intre cei doi, din fotografiile postate de blonda reiese cu totul altceva.

Dragusanu 2

Zilele trecute, Bianca s-a fotografiat intr-o ipostaza care a dat multora de gandit. Dragusanu a fost data de gol de un element, care la prima vedere pare nesemnificativ. Recent, blonda si-a tatuat pe ambele maini, cate un tatuaj, fragmente dintr-un citat. Acelasi tatuaj, amplasat intr-un loc aproape identic il are, culmea, si Adi Mutu. Ce-i drept primul care si l-a facut este fotbalistul, urmat de fosta asistenta TV, care pare sa-i trimita mesaje cu subinteles. „I’m right…next to you!” este mesajul pe care si l-au tatuat cei doi. Daca Adi are un desen permenent, Bianca a ales unul temporar, insa care sa tina suficient de mult incat sa fie sesizat de fotul iubit.

Sursă: www.cancan.ro

Închide ×