Ce JURĂMÎNT şi-au făcut în SECRET Mutu şi Bianca Drăguşanu

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/04/2015, 10:30
Ce JURĂMÎNT şi-au făcut în SECRET Mutu şi Bianca Drăguşanu GALERIE FOTO

Dupa cinci ani de speculatii si de controverse, Bianca Dragusanu a dat cartile pe fata si a recunoscut relatia cu Mutu, in exclusivitate pentru revista Ciao!. Se pare insa ca povestea lor de dragoste nu se opreste aici.

La inceputul anului, Bianca Dragusanu isi asuma riscul de a fi din nou pusa la zid si a recunoscut relatia pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu. Blonda a povestit pentru revista Ciao! despre relatia amoroasa, marturisind ca a fost amanta. Cu toate ca a specificat ca acest capitol, care a durat un an si jumatate, a fost inchis de mult, se pare insa ca adevarul este altul. Zilele trecute, Bianca a facut un gest care a dat-o de gol si in urma caruia se subintelege ca mai are inca sentimente pentru Adi Mutu.

Bianca Dragusanu

Au tatuaje indentice

In momentul in care si-a luat inima in dinti si a recunoscut ca a jucat rol de amanta pentru a avea o relatie cu Adrian Mutu, Bianca Dragusanu a riscat extrem de multe, inclusiv sa-l piara definitiv pe Victor Slav. In plus, declaratia cum ca sportivul a fost singura ei iubire adevarata, i-a pus in garda pe toti fostii iubiti ai blondei. Cu toate acestea, Bianca sustinea in luna februrie a acestui an ca nu mai are nimic de impartit cu Mutu si ca nu isi mai imagineaza o relatie cu el. Desi a lasat sa se inteleaga ca la ora actuala nu mai sunt sentimente intre cei doi, din fotografiile postate de blonda reiese cu totul altceva.

Dragusanu 2

Zilele trecute, Bianca s-a fotografiat intr-o ipostaza care a dat multora de gandit. Dragusanu a fost data de gol de un element, care la prima vedere pare nesemnificativ. Recent, blonda si-a tatuat pe ambele maini, cate un tatuaj, fragmente dintr-un citat. Acelasi tatuaj, amplasat intr-un loc aproape identic il are, culmea, si Adi Mutu. Ce-i drept primul care si l-a facut este fotbalistul, urmat de fosta asistenta TV, care pare sa-i trimita mesaje cu subinteles. „I’m right…next to you!” este mesajul pe care si l-au tatuat cei doi. Daca Adi are un desen permenent, Bianca a ales unul temporar, insa care sa tina suficient de mult incat sa fie sesizat de fotul iubit.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×