Ce i-a reproșat Cristian Tudor Popescu tenismenei Simona Halep, după ultima victorie de la Roland Garros

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/06/2018, 20:01
Ce i-a reproșat Cristian Tudor Popescu tenismenei Simona Halep, după ultima victorie de la Roland Garros

Ce i-a reproșat Cristian Tudor Popescu tenismenei Simona Halep, după ultima victorie de la Roland Garros  – CTP a comentat victoria Simonei Halep împotriva Angeliquei Kerber, într-un meci cu scor strâns, în care Simona Halep a fost condusă ințial cu 4-0, în primul set.

„A trimis mingea la siguranță (…)”

„M-a impresionat și m-a bucurat mult faptul că Simona a avut ca adversar doar mingea. Nu a interesat-o scorul, nu a interesat-o în mod decisiv ce face adversara, nu au interesat-o condițiile de joc oarecum diferite și nefavorabile, în special la început, pentru că terenul a fost umed, mingile destul de încărcate, la început.

Nu au interesat-o momentele dificile ale partidei – a fost condusă cu 4-0 în primul set, apoi a pierdut setul în tie-break cu 7-2. Nu am văzut nicio tulburare pe chipul Simonei îna stfel de momente. Practic și-a făcut același joc ca în partida cu Elise Mertens, în turul precedent, numai că acum a avut o adversară de cu totul alt calibru, mult mai puternică”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CTP a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei, însă și un mic reproș:

„Un singur lucru i-aș reproșa: faptul că în setul 3, când Kerber a cedat fizic – nemțoaica servea foarte încet – și Simona nu i-a atacat decisiv niciun astfel de serviciu, a trimis mingea la siguranță, în teren. Ar fi putut după părerea mea să încheie socotelile mai repede dacă îi sancționa acel serviciu trimis fricos de nemțoaică”, a mai spus jurnalistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×