Dacă nu ne face reclamă Ministerul Turismului, măcar ne face de ruşine! Gafă impardonabilă, la Târgul de la Berlin

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
15/03/2018, 11:36
Dacă nu ne face reclamă Ministerul Turismului, măcar ne face de ruşine! Gafă impardonabilă, la Târgul de la Berlin GALERIE FOTO

Pe panoul de promovare a ţării noastre apărea o fotografie neinspirată cu un bărbat cu burta dezgolită, în şosete albe, în iarbă şi cu capul între mâini. Vinovatul a fost dat afară din minister. Oficialii încearcă acum să atragă turiştii nemţi prin negocieri directe cu tour-operatorii mari din Germania.

Aceasta este imaginea care ar fi trebuit să îi convingă pe nemţi că România este o ţară care merită să fie vizitată. Un bărbat pe jumătate dezbrăcat, cu tricoul ridicat peste burtă şi cu şosete albe, aşezat lângă un gard.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Când şi-au dat seama de gafă, cei de la stand au încercat să acopere bărbatul din fotografie cu o boxă. Dar au atras şi mai tare atenţia, mai ales că fotografia a reprezentat standul Româniai timp de 5 zile la unul dintre cele mai importante târguri de turism din lume.

Pentru a participa, Ministerul Turismului a plătit 65.000 de euro.

Citeşte mai mult pe www.ştirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×