Ce făcut Oana Roman după separarea de Marius Elisei: „Am rămas doar noi două”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 16:03
Ce făcut Oana Roman după separarea de Marius Elisei: „Am rămas doar noi două” GALERIE FOTO
Oana Roman se fotografiază înaintea unui eveniment. Sursa foto: Click

Oana Roman şi Marius Elisei trec printr-un moment dificil. Au pus punct relaţiei pe care o aveau de mai bine de şapte ani.

Oana Roman s-a despărţit de soţul său, Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman a fost cea care a făcut acest anunţ, spre surprinderea tuturor. Oana Roman nu arată ca şi cum ar trece printr-o cumpănă ci, din contră, radiază.

Dovadă stau ultimele imagini postate de ea în spaţiul online, de la evenimentele la care a luat parte.

Chiar astăzi, în ziua în care şi-a anunţat despărţirea, a mers la emisiune la Vorbeşte lumea, de la Pro TV şi a postat o fotografie din studio (Vezi imaginea în Galeria FOTO), cu descrierea:

„Azi în direct la @vorbeste_lumea_oficial . Cu chef de viață și cu energie pozitivă”, a scris Oana Roman.

A fost întrebată de fani despre o anumită gală mondenă la care nu a mers, iar răspunsul Oanei a fost prompt:

„Pentru toţi cei care mă întreabă. Nu m-am dus la petrecere pentru că nu m-au invitat! E singura petrecere la care nu primesc niciodată invitaţie.

Petrec timp de calitate cu Isa. Doar noi două! Şi asta pentru că, asumat, am rămas doar noi două. Cel puţin deocamdată„, a fost mesajul transmis de Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman nu vrea să divorţeze de Marius Elisei

Oana Roman şi Marius Elisei au decis să ia o pauză din relaţia pe care o aveau de peste şapte ani. Nu se gândesc încă la divorţ şi speră ca timpul petrecut departe unul de celalt să le arate unde a ajuns relaţia lor cu adevărat şi, poate, pe viitor, pauza s-ar trasforma într-o nouă relaţie.

Chiar şi aşa, după cum chiar ea a precizat, îşi doreşte ca relaţia sa cu Marius să fie una sănătoasă, spre binele fetiţei: „Când părinții mei au divorțat, tata a decis sa întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o trauma de nedescris.

Vreau ca Isabela sa NU trăiască această suferință și îmi doresc ca relatia noastră ca părinți să rămâna una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×