Ce face Smiley în ziua în care fosta lui iubită se mărită!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
08/08/2015, 13:57
Ce face Smiley în ziua în care fosta lui iubită se mărită!GALERIE FOTO

În timp ce Laura Cosoi este copleşită de emoţii pentru că se pregăteşte de nunta cu Cosmin Curticapean, Smiley îşi trăieşte viaţa din plin. Artistul a plecat astăzi, în ziua nunţii foste iubite, spre litoralul românesc unde va susţine o câteva concerte.

Ziua cea mare a venit pentru Laura Cosoi. Actriţa a îmbrăcat rochia albă de mireasă aşa cum îşi dorea încă de pe când era iubita lui Smiley, însă se mărită cu Cosmin Curticăpean. De altfel, motivul pentru care blonda s-ar fi despărţit de solist a fost tocmai că cererea în căsătorie din partea acestuia întârzia să apară. Smiley şi Laura Cosoi au avut o relaţie de cinci ani, din 2007 până în 2012. După separare, cei doi au rămas în relaţii cordiale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Dacă Laura se pregăreşte pentru un nou început şi este pe care să-şi construiască o familie, Smiley este în continuare burlac şi se bucură din plin de acest statut. Artistul le-a mărturisit amicilor de pe contul lui de socializare că se află în drum spre litoral. „Am început dimineata cu voie buna! Spre mareeeeee! Diseara Mamaia şi Costinesti!”, a notat artistul pe pagina sa de Facebook.

 

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×