Cum arată românul care s-a căsătorit cu un preot anglican, la un an după ce s-a despărţit de acesta

Raluca Ogaru   
în Reality show
27/03/2018, 00:57
Cum arată românul care s-a căsătorit cu un preot anglican, la un an după ce s-a despărţit de acesta GALERIE FOTO

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a uimit o lume întreagă, după ce imaginile de la nunta celor doi au fost făcute publice pe cele mai mari site-uri din presa străină.

Din păcate, mariajul nu a durat prea multm iar Florin Marin i-a spus adio preotului, după ce acesta l-ar fi bătut destul de rău, după cum susţine românul. Florinel, însă, şi-a regăsit repede fericirea, în braţele altui străin. De acestă dată, un spaniol a fost cel care a căzut în graţiile românului celebru pentru căsnicia sa cu preotul gay, de care nu a divorţat. însă nici până în prezent.

Florin Marin a fost cu noul său iubit chiar şi în România, acolo unde a fost primit cum se cuvine de către familie. În rest, bărbatului îi place să viziteze în continuare locuri scumpe, să se afişeze cu diferite obiecte sau băuturi de lux şi să îşi exprime diferite opinii pe reţelele de socializare.

Mai nou, una dintre ultimele lui postări, se referă la emisiunea Exatlon: ”Faaa proastelor! Fa tampitelor! Handicapatilor! Ce aveti faa nenorocitelor v-a luat mintile emisiunea Exatlon Romania! Tara arde de saracie, salarii de 2 lei si innebuniti Facebook cu tampenia asta de emisiune, prostilor!”, a scris românul pe pagina lui de Facebook, ceea ce i-a făcut pe iubitorii Exatlon să ia foc.

Între timp, Philip Clements, preotul cu care Florin Marin s-a căsătorit, are şi el un nou iubit, tot din România, mai exact din Iaşi. Acesta e la fel de tânăr ca predecesorul său şi intenţionează să se mute cu fostul preot anglican.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×