Ce face actorul Jean-Claude Van Damme în izolare! Și-a lăsat fanii cu gura căscată VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/04/2020, 16:53
Ce face actorul Jean-Claude Van Damme în izolare! Și-a lăsat fanii cu gura căscată VIDEO
Jean-Claude Van Damme profită de izolare pentru a-și învăța fanii cum să se mențină în formă. Sursa foto: hepta.ro

Chiar dacă toate proiectele i-au fost amânate din cauza  măsurilor impuse de autorități pentru stoparea răspândirii noului tip de coronavirus și este obligat, la fel ca noi toți, să rămână izolat la domiciliu, asta nu înseamnă că Jean-Claude Van Damme duce lipsă de acțiune. Ba dimpotrivă, am putea spune, pentru că pare să trăiască mai intens ca niciodată, în ciuda celor 60 de ani pe care se pregătește să-i împlinească în toamna acestui an.

Antrenează-te cu Van Damme. Zece exerciții pe care le poți face acasă

Și dacă nu ne credeți, trebuie să urmăriți canalul său de Youtube, întrucât marele actor belgian a lansat de curând o serie de videoclipuri prin care le împărtășește fanilor săi tehnici de antrenament ideale pentru a fi încercate acasă. În felul acesta, învățați cum să vă mențineți de la cel mai bun „profesor”, fără să plătiți nimic. Și unde mai punem că nici nu aveți nevoie de greutăți sau de echipament de sală.

Trebuie doar să purtați o ținută lejeră și să vă asigurați că sănătatea vă permite să încercați aceste exerciții, după cum vă îndeamnă chiar Van Damme în primul dintre filmulețele sale. În plus, eroul de altădată al filmelor de acțiune hollywoodiene nu ezită să povestească experiențe mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul carierei, dar și cum a reușit să se recupereze de fiecare dată.

Acum câțiva ani m-am accidentat, așa că am urmat un program special pentru a-mi recăpăta flexibilitatea, dexteritatea și a reveni la forma maximă. Aș dori să îl împărtășesc cu voi! Programul nu are nevoie de greutăți și poate fi realizat de acasă, cu orice aveți la îndemână.

De fapt, este suficient să folosiți un perete simplu pentru întindere. Vă propun acum o serie de exerciții pentru întinderea mușchilor, îmbunătățirea posturii și a flexibilității. Nu uitați nici de o respirație corectă”,  transmite Jean Claude Van Damme într-unul din clipurile sale.

Jean-Claude Van Damme a făcut șpagatul pe două camioane aflate în mișcare. Videoclipul a devenit viral

Nu este pentru prima dată când actorul belgian se bucură de un real succes în mediul online, datorită flexibilității deosebite și tehnicilor de arte marțiale dovedite în celebrele sale filme de acțiune. Într-o cascadorie spectaculoasă realizată pentru reclama noului model lansat de Volvo, acesta le-a arătat celor care se îndoiau de aptitudinile sale că a rămas la fel ca în tinerețe.

Cu braţele încrucişate, Van Damme a reușit să îşi menţină echilibrul, cu picioarele perfect întinse în plan orizontal, sprijinite pe două camioane în plină mişcare, care rulează pe o şosea ce pare să fie o pistă de curse. „Am avut urcuşuri şi coborâşuri în viaţă. Am avut partea mea de drum accidentat şi de vânturi puternice.

Ele m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Acum, stau aici în faţa voastră. Ceea ce vedeţi este un trup clădit pentru a fi perfect. O pereche de picioare construite pentru a sfida legile fizicii şi un mental care stăpâneşte la perfecţie cel mai legendar dintre şpagate„, spune el în debutul reclamei.

Spotul continuă apoi cu vocea naratorului, care ne transmite că „acest test a fost conceput pentru a demonstra stabilitatea şi precizia sistemului de direcţie Volvo Dynamic. A fost realizat de o echipă de profesionişti într-o zonă închisă pentru public„.

Deşi anumite echipamente de siguranţă folosite în timpul filmărilor au fost îndepărtate ulterior în studioul de montaj cu ajutorul programelor de grafică digitală, niciun artificiu computerizat nu a fost utilizat în cazul camerelor de filmat, iar cascadoria a fost cât se poate de autentică, au precizat reprezentanţii grupului Volvo.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×