Ce fac ZODIILE cînd se PLICTISESC

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/03/2015, 13:32
Ce fac ZODIILE cînd se PLICTISESC

Nimeni nu vrea să se plictisească prea des, dar nici nu poţi să ai mereu ceva de făcut care să îţi facă plăcere. Vezi ce fac zodiile când se plictisesc şi vezi dacă te recunoşti în descriere.

Berbec

Un berbec care se pplictiseşte este o stare de fapt a acestei zodii nerăbdătoare. Dacă nu are ce face, berbecul o să stea la duş ore întregi, ba chiar o să cânte sub jetul de apă, ca să terorizeze vecinii.

Taur

Nici taurii nu au parte de o zodie foarte răbdătoare. Dacă nu au ce face, nativii acestei zodii se apucă de curăţenie generală. După ce au făcut casa lună, se răsplătesc regeşte cu o porţie triplă de îngheţată. Dacă au spălat şi geamurile, merită şi topping de ciocolată, nu?

Gemeni

Nativii din gemeni sunt mari amatori de filme, mai ales seriale, aşa că de plictisit nu prea poate fi vorba. În ziua de azi, numărul mare de subiecte tratate în filme şi seriale îi oferă nativului din zodia gemeni destule motive să alunge plictiseala.

Rac

Dacă nu are deja două pisici, racul o să-şi cumpere sau o să adopte, ca leac pentru plictiseală. Atunci când este singur şi nu are cu cine să vorbească, nativul din zodia rac va face conversaţie cu animalele de companie.

Leu

Leii au mereu o audienţă, în prezenţa cărora se simt confortabil şi destul de admiraţi. Atunci când nu au ce face şi se plictisesc este cumva normal să apeleze tot la fanii lor credincioşi. De aceea, tot ce fac este să se plângă despre cât de tare se plictisesc.

Fecioară

Fecioarele şi-au dorit dintotdeauna să fie cântăreţi faimoşi. Dar cum nu aveau nici voce neapărat, nici nu ştiau să cânte la vreun instrument, atunci când se plictisesc, fecioarele cântă muzică clasică. Pe gură. Adevărate talente.

Balanţă

Balanţele iubesc două lucruri pe lume: propria faţă şi gadgeturile. Atunci când se plictisesc şi nu au ce face, nativii din balanţă scot artistul din ei şi se apucă să-şi facă selfie în baie.

Scorpion

Scorpionii se pierd total în relaxare atunci când fac ceva din pură plictiseală. Cu alte cuvinte, în zilele în care nu au nimic mai bun de făcut, nativii acestei zodii se îndoapă cu fast food şi se uită la seriale în vârful patului.

Săgetător

Săgetătorul este o creatură socială. Nativii acestei zodii iubesc oamenii, acţiunea, atmosfera de petrecere. Cu alte cuvinte, un moment în care sunt singuri şi plictisiţi este un moment negru, care trebuie să se repete cât mai rar. Aşa că atunci când chiar nu are nimic de făcut şi se plictiseşte, săgetătorul se îmbată.

Capricorn

Capricornii încearcă mereu să obţină totul din orice lucru sau activitate. Atunci când nu au o treabă anume şi au nişte timp de omorât, capricornii ar vrea să stea câteva ore să citească o carte, dar fără să-şi dea bine seama, ajung pe site-uri de socializare sau pe 9gag.

Vărsător

Vărsătorii sunt mereu conectaţi la ceea ce e nou şi actual. Cu alte cuvinte, întreaga lor viaţa este pe reţelele sociale şi pe telefonul mobil. Dacă se plictisesc, nativii acestei zodii ajung să piardă ore întregi uitându-se la filmuleţe amuzante cu pisici şi bebeluşi simpatici.

Peşti

Zodia peşti nu este tocmai creativă când vine vorba de plictiseală. Dacă nu are ce face, nativul din peşti se apucă să fie constructiv şi…doarme. Apoi se trezeşte, mănâncă ceva, serveşte un desert şi se culcă la loc. Până la urmă şi odihna este o activitate, nu?

Sursă: www.unica.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×