Ce fac asasinii Carmen Bejan şi Sergiu Florea, la şapte ani după crima de la Medicină

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/08/2016, 09:46
Ce fac asasinii Carmen Bejan şi Sergiu Florea, la şapte ani după crima de la Medicină GALERIE FOTO

Carmen Bejan şi soţul ei, fostul deţinut Claudiu Şatran, la înmormântarea bebeluşului, în 2012. Carmen a beneficiat atunci de o învoire

Au trecut şapte ani de la episodul sângeros care a îngrozit o ţară întreagă. Crima comisă în noaptea de 31 iulie spre 1 august 2009, într-o cameră de cămin a Universităţii de Medicină din Timişoara, şi personajele implicate pot constitui oricând scenariul unui film sau subiectul unui roman de acţiune.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În vara lui 2009, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi în Timişoara, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de rromi, fiind condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare. Povestea studenţilor ucigaşi de la Medicină este cutremurătoare, prin modul în care a fost comisă crima, şi suprinzătoare, prin turnura pe care a luat-o, după gratii, viaţa celor doi tineri, scrie adevarul.ro.

În 2012, la trei ani de la comiterea crimei, Carmen Bejan solicita să-i fie întreruptă executarea pedepsei. Fosta studentă a cerut să nască în libertate, după ce a rămas însărcinată cu un deţinut, care i-a devenit ulterior soţ şi care s-a eliberat între timp, lucrând ca şofer de TIR. Judecătorii i-au respins lui Carmen Bejan cererea, iar tânăra a născut în detenţie o fetiţă fără mâini. La scurt timp de la naştere, copilul a murit.

„Acum are nevoie de mine”

După gratii, Sergiu Raul Florea a început să citească Biblia şi să se schimbe mult, devenind foarte credincios. Ucraineanca Inna Kalioglo, care a fost studentă la Design în Odessa, a dezvăluit că l-a cunoscut pe Sergiu în 2012, pe un site de unde ea descărca muzică creştină. „Mi-a plăcut cum vorbea şi că era băiat serios”, a mărturisit ea, care i-a devenit soţie în aprilie 2015, jurându-i credinţă veşnică.

„Nu vreau să fiu cu el doar când o să fie afară şi o să-i fie bine. Acum are cel mai mult nevoie de mine, trebuie să îl vizitez şi să-i spun o vorbă bună”, a explicat Inna Kalioglo decizia de a se căsători cu Sergiu Florea.

„Dragostea spune că 1+1 = 3”

Duminică, 31 iulie, la exact şapte ani de la crima de la Medicină, Inna Kalioglo a publicat pe Facebook un mesaj în care lăsa să se înţeleagă că Sergiu Florea va deveni tătic: „Aritmetica spune că 1+1 = 2. Dragostea spune că 1+1 = 3. Te iubesc, Raul”. După doar o zi, Inna Kalioglo a şters acest text. Surse apropiate lui Sergiu au declarat că tânărul a scris în închisoare o carte autobiografică, dar că are dificultăţi în găsirea unei edituri.

Sergiu Florea (26 de ani) şi Carmen Bejan (26 de ani) au ispăşit fracţiunea de pedeapsă care le permite să beneficieze de schimbarea regimului de detenţie, urmând să intre în comisia care stabileşte dacă îndeplinesc toate cerinţele pentru a beneficia de condiţii mai bune de detenţie. Eliberarea condiţionată a tinerilor condamnaţi pentru omor poate fi pusă în discuţie după executarea a două treimi din pedepsa de 20 de ani, adică abia în anul 2021.

Sursă: click.ro

Închide ×