Ce dorește să facă Rebecca, fiica Andreei Tonciu, când va fi mare. E o meserie foarte grea

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/07/2022, 11:13
Ce dorește să facă Rebecca, fiica Andreei Tonciu, când va fi mare. E o meserie foarte grea
Ce meserie vrea să aibă Rebecca, fiica Andreei Tonciu. Ia lecții de pe acum. Sursa foto: Instagram.com

Copila calcă pe urmele mamei sale legat de stil și dragostea pentru modă și makeup, dar își dorește să facă cu totul altceva atunci când va fi mare. Este o meserie foarte grea pentru care muncește încă de pe acum.

Ce meserie vrea să aibă Rebecca, fiica Andreei Tonciu. Ia lecții de pe acum

Rebecca, fiica Andreei Tonciu, este o fetiță care știe pe ce drum vrea să meargă atunci când va fi mare. Micuța în vârstă de numai 5 ani este pasionată de un sport foarte greu, dar îndrăgit de fetițele din ziua de azi.

„Balerină că îmi place să stau pe poante”, a spus aceasta pe pagina de socializare a mamei sale, pe Instagram.

Fetița știe ce-și dorește să facă mai departe, dovadă că în momentul de față ia lecții de balet. Mai mult decât atât, fiica fostei asistente TV, Andreea Tonciu, a susținut și un spectacol pe scena de la Opera Română.

Vestea a fost împărtășită chiar de vedetă, care a postat mai multe imagini în social media. Cu această ocazie i-a mulțumit profesoarei care o îndrumă pe Rebecca în meseria pe care vrea să o îmbrățișeze.

„Rebecca a avut spectacol pe marea scenă a Operei Române. Mulțumim doamnei Magda pentru aceste momente minunate”, a scris fosta asistentă TV pe rețelele de socializare.

Rebecca, pasionată de modă și haine de lux

Rebecca este o fetiță pasionată de modă și de haine scumpe. Fiica Andreei Tonciu pozează ca un model profesionist și face reclamă la diverse obiecte vestimentare, evident toate fiind de firmă, cu prețuri piperate.

De vină pentru gustul micuței pentru acest domeniu este mama sa, care nu se poate abține să nu-i cumpere rochii și fuste, dar și încălțăminte scumpă, vedeta fiind mândră de copila pe care o numește „dragostea vieții mele”.

Andreea Tonciu are numai cuvinte de laudă pentru fetița în vârstă de 5 ani, alături de care este plecată acum într-o vacanță în Turcia. Nu lipsește nici soțul frumoasei brunete, Daniel Niculescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×