Ce divorţ! Şi-a părăsit soţul pentru amantul de 18 ani iar acum îşi vinde rochia de mireasă pe Mercador

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/05/2015, 13:29
Ce divorţ! Şi-a părăsit soţul pentru amantul de 18 ani iar acum îşi vinde rochia de mireasă pe Mercador GALERIE FOTO

Şoc in lumea showbizzului. Vedeta a ajuns să îşi vîndă una din rochiile de mireasă cu care a fost îmbrăcată la nunta sa cu, dar şi căruţul copilului.

TRAGEDIE! CÎNTĂREAŢA, ÎMPUŞCATĂ ÎN CAP!

După un an şi jumătate de căsnicie cu fostul stelist, Andreea a divorţat de Tibi pe cale amiabilă, la notar, în mare secret şi fără să se certe pe custodia copilului sau pe plata pensiei alimentare. Însă diva se pare că a a ajuns la fundul sacului, fapt pentru care a început să vândă lucrurile de prin casă: rochia cu care a fost îmbrăcată la nunta sa cu fotbalistul, cât şi căruciorul băieţelului lor, Luca.

CE VESTE! MILIOANE DE ROM NI SE BUCURĂ! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS A SEMNAT DECRETUL!

„Vând rochie mireasă modernă şi căreia îi place dansul. Este lejeră, din mătase şi sexy în acelaşi timp. De asemenea, poate fi folosită şi la alte ocazii. Rochia este ALB ivoire şi a fost purtată o singură dată.” aşa sună mesajul postat de Andreea Bălan pe un site de anunţuri.

ARMATA, OBLIGATORIE ÎN ROM NIA?! VESTEA CARE ÎI FACE PE TINERI SĂ TREMURE!

Aceasta este rochia pe care bruneta a purtat-o la restaurant, alta decât cea pe care a îmbrăcat-o pe timpul zilei la nunta sa. Ca să o vândă cât mai repede aceasta i-a scăzut chiar şi preţul. Cere 800 de lei faţă de 1.000 de lei cât a vrut iniţial la începutul anului când s-a decis să o vândă. Şi pentru a-şi convinge potenţialii clienţi a postat chiar şi fotografii cu ea îmbrăcată cu rochia, în timp ce dansa cu Tibi, dar şi singură. Este dispusă să ofere celor interesaţi şi mai multe fotografii, dar şi detalii dacă i se cer.

SUPER VESTE PENTRU ROM NI! BENZINA SE IEFTINEŞTE! CÎT VA COSTA?

Andreea mai vinde şi căruţul fiului ei, dar pe acesta speră să ia mai mult decât pe rochie. „Cărucior modular cu patru roţi format din: landou,cărucior sport, scaun auto tip scoica grupa 0+ -13 kg. (…) Din material complet non-toxic! Căruciorul a fost folosit aproximativ trei luni şi arată foarte bine! Culoare lila. Vând urgent, pentru mai multe poze astept mesaj!”, a mai scris Andreea Bălan. Preţul cerut pentru acesta e de 1.050 lei, semn că este dispusă să mai negocieze, dar nu foarte mult.

ŞOC! JURNALISTUL A FOST UCIS! PREGĂTEA O ANCHETĂ…

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×