Ce deţin opt din zece femei. Cele mai tari LUCRURI INTIME din lume

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/03/2015, 18:29
Ce deţin opt din zece femei. Cele mai tari LUCRURI INTIME din lume

Potrivit statisticilor, opt din zece femei deţin ceva ce poartă la anumite ocazii şi nu numai.Respectiv, un set de lenjerie de lux. Specialiştii în domeniu subliniază că tendinţele pentru lenjeria intima sunt în strânsă legatura cu cele din fashion. Iar în ultimul timp, lenjeria a fost scoasa la vedere de către designeri, în outfituri cu linie retro, glam rock sau boho-chic.

Aplicaţii valoroase

Dacă, în general, body-urile printate D&G erau considerate adevărate itemuri, de data aceasta Christian Dior aduce în prim plan body-uri din dantelă, Julien Macdonald scoate în relief corsetele de vampă, Louis Vuitton compune ţinute retro à la anii ’50, cu corsete din tweed, casele specializate în lenjerie – precum La Perla, Chantelle, Agent Provocateur sau Victoria’s Secret, propun ca materiale cheie şi piese de rezistenţă corsetul, babydoll-ul, transparenţele, dantela, tulul, voalul, satinul, mătasea, multă broderie şi aplicaţii valoroase din cristale sau pietre colorate.

2

Slipul tanga este inlocuit cu slipul tip brazilian, şi acesta în stilul designului short sau pantylia. Spre exemplu, elveţiencele Evelyn Huber şi Ramona Keller s-au specializat pe creaţiile de lenjerie intimă, iar în showroom-ul lor din Zürich expun piese inspirate din moda anilor ’30 si ’50, deoarece, spun ele: „Cerinţele actuale impun să araţi mai puţin şi să ascunzi cât mai mult”.

În altă ordine de idei, criticii de modă axaţi pe capitolul lenjerie intimă susţin că „aceste lucrui mici plăcute şi senzuale, de la chiloţi la sutien, rămân cele mai tari lucruri intime din lume!”, şi adaugă un îndemn interesant în ceea ce priveşte achiziţionarea sutienelor: „Nu uitaţi doamnelor şi domnişoarelor: atunci când probaţi un sutien, aplecaţi-vă în faţă pentru ca sânii să cadă în cupele sutienului”!

Sursă: www.evz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×