Ce cadouri exorbitante au primit vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/02/2015, 11:19
Ce cadouri exorbitante au primit vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor GALERIE FOTO

În timp ce oamenii obişnuiţi îşi oferă flori, cărţi sau bomboane de Valentine’s Day, în cazul vedetelor, lucrurile se schimbă radical. Iată ce cadouri exorbitante au primit vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor de-a lungul timpului.

Au împreună patru copii şi sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz şi aceasta pentru că David şi Victoria Beckham îşi acordă atenţie şi nu uită să-şi facă surprize. O aniversare pe care fosta membră a trupei Spice Girls nu o va uita niciodată este Ziua Îndrăgostiţilor din 2006, când a primit de la soţul ei un inel Bulgari în valoare de…8 milioane de dolari.

Beckham

În familia Angelina Jolie – Brad Pitt, este un obicei să oferi cadouri ieşite din comun. În 2010, de Valentine’s Day, actriţa şi-a surprins iubitul dăruindu-i un…măslin de 200 de ani. A costat-o 20.000 de dolari, dar a meritat, pentru că măslinul simbolizează pace, armonie şi stabilitate, stări pe care soţul i le oferă. Şi ingeniozitatea Angelinei nu s-a oprit aici: în anii următori i-a luat lui Brad Bitt o cascadă în California şi o insulă în formă de inimă lângă New York.

Angelina

În dorinţa lui de a-şi impresiona jumătatea, Kanye West nu are nici o măsură: cele mai scumpe creaţii ale marilor case de modă, cele mai exclusiviste genţi şi cele mai costisitoare bijuterii nu sunt prea mult pentru Kim Kardashian a lui. Nu este de mirare că de Ziua Îndrăgostiţilor , celebrul artist i-a îmbogăţit colecţia de bijuterii a soţiei cu o piesă exorbitantă: o brăţară Cartier în valoare de 73.000 de dolari, în formă de panteră, decorată cu diamante şi smaralde.

Kim-Kardashian

Nici Jay Z nu s-a lăsat mai prejos atunci când a venit vorba să-şi răsfeţe soţia. Beyonce a primit de Ziua Îndrăgostiţilor, în 2009, un telefon personalizat, acoperit cu platină, în valoare de 25.000 de dolari, cu care să păstreze legătura cu familia atunci când este plecată în turneu. Trei ani mai târziu, cântăreaţa s-a revanşat cu un cadou şi mai exorbitant: un avion de lux Bombardier Challenger 850 în valoare de 40 de milioane de dolari.
J

Sursă: www.unica.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×