Ce bună actriţă e fosta doamnă Mutu! Vezi în ce stil muşca dintr-o banană

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
15/10/2013, 10:30
Ce bună actriţă e fosta doamnă Mutu! Vezi în ce stil muşca dintr-o banană GALERIE FOTO

Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Adrian Mutu, este de profesie actrita, insa nu are foarte multe reusite profesionale in Italia, tara in care locuieste de multi ani. Cel mai important rol al sau ramane totusi intr-un film romanesc: „Garcea si oltenii”, productia cu cel mai mare succes de box-office din 1989 incoace.

In 2002, cand s-a filmat „Garcea si oltenii”, Alexandra avea doar 21 de ani si era sotia lui Adrian Mutu. Fiind vorba despre primul ei rol intr-un film de lung-metraj, fosta vedeta TVR2 a acceptat sa joace o fata vesela, cu putini neuroni, amanta unui personaj dubios, lider al unei grupari para-militare, interpretat de Radu Pietreanu.

Punctul culminant al scurtei sale aparitii este momentul in care Alexandra Dinu decojeste cu mult tact o banana, dupa care o musca extrem de senzual.

Ceea ce face si mai interesanta scena este ca doamna Mutu de atunci avea replicile in limba rusa, limba pe care femeia nu o cunoaste deloc.

Intr-o alta aparitie, cateva minute mai tarziu, Alexandra seduce o intreaga unitate de militari, soldatii privind-o fascinati cum isi pilea unghiile. Evident, Alexandra purta o fusta foarte scurta.

VEZI AICI VIDEO

Sursa: WowBiz

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×