Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu! Artistul și-a pierdut casa în care locuise peste 20 de ani

Eduard Nicolae Popa    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 19:47
Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu! Artistul și-a pierdut casa în care locuise peste 20 de ani
Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu *foto: agerpres

Artistul Mihai Constantinescu s-a stins din viață la 76 de ani după ce în ultimele cinci luni de zile s-a aflat în comă indusă. De altfel, în trecut, interpretul a avut parte de mai multe momente dificile. Pe lângă starea de sănptate precară, Constantinescu era supărat și pe situația financiară, una care nu era deloc roză, mai ales că acesta își pierduse și casa în care locuia. Artistul nu avea o mare avere, ci rămăsese doar cu un apartament, pe care îl avea cu soţia sa şi care îi va rămâne acesteia.

Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu!

Experienta a fost una traumatizantă si apropiații spun că l-a marcat negativ pentru totdeauna. Cu toate acestea, artistul a încercat totusi sa ramana optimist și să ne le arate prietenilor cât de mult suferă. Puțină lume știe că artistul locuia intr-o casa nationalizata. In anul 2007, proprietarii acelui imobil au revenit in tara, iar astfel cantaretul a fost obligat sa evacueze locuinta. Era o casa situata pe strada Sandu Aldea, in care artistul locuise peste 20 de ani!

Mihai Constantinescu nu a fost deloc de acord cu cele întâmplate, dar conform legii nu a avut ce face. Culmea, casa a fost rapid vândută de către proprietari, însă prețul solicitat a fost unul mult  prea mare pentru el. „A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simț că înnebunesc când îmi amintesc”.

Artistul și-a pierdut casa în care locuise peste 20 de ani

Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitanță stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanță decisese că este a altora. Sumă exorbitanță s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus poprire de 33% pe veniturile lunare.

Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, povestea Mihai Constantinescu despre acel eveniment neplăcut din viața lui. Artistul nu avea o avere impresionantă și se considera mai degrabă un om normal. Accepta aparițiile la orice fel de concerte și solicita o mie de euro, o sumă modică în comparație cu cele de pe piață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×