Ce au făcut asistentele de la Floreasca, după moartea lui Mihai Constantinescu: “Toate plângeau”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 10:18
Ce au făcut asistentele de la Floreasca, după moartea lui Mihai Constantinescu: “Toate plângeau”
Ce au făcut asistentele de la Floreasca, după moartea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: libertatea.ro

Mihai Constantinescu a murit la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost internat în ultimele cinci luni. Acesta a fost plâns chiar și de asistentele care au avut grijă de el imediat cum artistul a ajuns pe secția lor, după ce a suferit un stop cardio-respirator, în luna mai. Acum, artistul în vârstă de 73 de ani a murit tot în urma unui stop cardio-respirator.

Ce au făcut asistentele de la Floreasca, după moartea lui Mihai Constantinescu

Nașa de cununie a lui Mihai Constantinescu și a Simonei Secrier a povestit cum s-au desfășurat ultimele clipe de viață pentru Mihai Constantinescu. Marilena Adam a vorbit în cadrul emisiunii „Agenția VIP” și despre momentul în care Mihai Constantinescu a fost declarat decedat de medicii de la spitalul Floreasca, iar asistentele au izbucnit în plâns.

„Toate asistentele erau cu șervețele la ochi și plângeau, era jale lângă Mihai, pe lângă pat, nu mai știam ce să facem. La un moment dat ni s-a părut că respiră, Simona a zis că nu e mort…groaznic, mi-a rămas o imagine tristă, dar am avut onoarea să-l cunosc. Mi-a spus că vrea să îl cunun, că vrea să o ducă pe Simona la altar.

”Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă”

Nu mă gândeam vreodată că o să am cinstea și onoarea să le pun cununiile pe cap. Simona a stat la căpătâiul lui până în ultima clipă, e un om deosebit. Simona a avut a doua casă la spital, a stat ore întregi. Am pierdut un om deosebit! Toate melodiile lui au fost de dragoste, de flori, de copii, avea o blândețe” a spus Marilena Adam la emisiunea „Agenția VIP”, despre momentul morții lui Mihai Constantinescu.

După 5 luni de când se afla în comă la spitalul Floreasca, rugile familiei și ale fanilor păreau că au fost ascultate. Artistul ieșise din comă și părea că a trecut peste pericolul de moarte. Minunea însă nu a ținut mult. Artistul Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze pe marele cântăreț timp de 50 minute, dar organismul acestuia nu a mai răspuns.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×