Accident de proporţii! Autostrada Bucureşti – Piteşti, blocată!

Alex Bradescu   
în Stiri de ultima ora
03/12/2017, 20:05
Accident de proporţii! Autostrada Bucureşti – Piteşti, blocată!

Mai multe maşini s-au tamponat, duminică seară pe A1, autostrada care face legătura între Bucureşti şi Piteşti. Carambolul dintre cele 5 maşini a avut loc la kilometrul 105, pe sensul de mers spre Capitală. În urma coliziunii, autostrada A1 este complet blocată, deplasarea chiar şi pe banda de urgenţă fiind imposibilă!

Ultimul accident grav care se produsese pe Autostrada Bucureşti – Piteşti avusese loc în urmă cu aproximativ o lună. Atunci, o femeie şi-a pierdut viaţa la limita judeţelor Dâmboviţa şi Argeş, la kilometrul 80 în sensul de meci spre Piteşti. Femeia a pierdut controlul volanului, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de parapeţii de pe marginea autostrăzii şi a fost proiectat în parcarea unei benzinării, peste o maşină staţionată. 

219 kilometri pe oră, recordul de viteză înainte de accident

Cu doar câteva zile înainte ca accidentul de proporţii de duminică, pe Autostrada A1 se înregistrase recordul de viteză în 2017. Poliţiştii din judeţul Argeş au oprit un şofer care circula cu 219 kilometri pe oră. 2900 de lei a fost amenda pentru acesta, iar permisul i-a fost reţinut pentru 90 de zile. 

Culmea, pe Autostrada Soarelui, recordul de viteză a fost de „doar” 200 de kilometri pe oră. Acesta a fost înregistrat în august 2017, iar sancţiunea financiară a fost mai mică, de doar 1.800 de lei. Suspendarea permisului a fost însă tot pentru 90 de zile. 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×