Ce a trecut timpul! Cum arată acum actrița de telenovele Danna Garcia. Artista, depistată cu coronavirus la 42 de ani – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/05/2020, 16:44
Ce a trecut timpul! Cum arată acum actrița de telenovele Danna Garcia. Artista, depistată cu coronavirus la 42 de ani – Foto
Danna Garcia, actrița din Jurământul, depistată de două ori cu noul coronavirus. Sursa foto: Televisa

O mai ții minte pe actrița de telenovele Danna Garcia? Acum mai bine de 15 ani era una dintre cele mai iubite actrițe de publicul telespectator de la noi datorită serialelor difuzate de Acasă TV și TVR 1 în care aceasta a jucat.

Danna Garcia, depistată cu coronavirus de două ori

Românii au văzut-o prima oară pe actrița columbiană în telenovela „Revanșa”, iar apoi au putut-o admira în serialele de la Acasă TV.

Cele mai urmărite producții în care a jucat, difuzate în România, au fost „Jurământul” (Pasion de Gavilanes) și „Amazoanele”, ambele în prime-time la defunctul post Acasă Tv, actualmente Pro 2.

De la succesul rolului jucat în „Jurământul” alături de latin-lover-ul Mario Cimarro, cunoscut și el pentru o serie de telenovele de succes precum „Pisica sălbatică” au trecut 17 ani.

„Am simțit că viața mea e în pericol, că mi se întâmplă ceva grav”

Actrița are acum 42 de ani, iar recent a fost depistată la două teste consecutive cu noul tip de coronavirus. Virusul SARS-COV-2, cel care a speriat întreaga planetă, nu a ocolit-o pe frumoasa columbiană, iar aceasta a vorbit despre experiența ei.

Potrivit CNN, Danna a fost hărțuită de vecinii ei după ce au aflat că are coronavirus, iar ieșitul din casă după aceea a fost o reală corvoadă pentru ea.

„Mă simt unită cu toți ceilalți stând în izolare. Sunt surprinsă, ca toată lumea, pentru că trecem printr-o perioadă de transformare. Am o senzație combinată între durere și dorința de a mă reconstrui. Eu aveam deja niște simptome din prima săptămână înainte să-mi fac testul”, a spus actrița.

„Am simțit că viața mea e în pericol, că mi se întâmpla ceva grav. După ce asculți atâtea știri, te afectează din punct de vedere emoțional. Am vrut să donez plasmă după ce m-am vindecat, dar la al doilea test am aflat că am iar coronavirus. Iar am început să decad, să mă simt rău”, a declarat Danna cu lacrimi în ochi.

Cel mai greu pentru Danna în această perioadă a fost să stea departe de băiatul ei, care se află în carantină cu soțul acesteia.https://www.instagram.com/p/B_QfI6JDwOy/

View this post on Instagram

🌟Entre tantas opiniones y consejos aveces nos perdemos Y se nos olvida nuestra esencia, lo que nos mueve y nos hace sentir vivos ✨ Brindo por ese “niño” que hay en todos nosotros y que nos hace recordar que la vida, es la mejor aventura por descubrir. #VivirEnGratitud #AdiosMiedos #ElDíaParaSerFelizEsHoy Make up @daniellezama

A post shared by Danna Garcia (@dannagarciao) on

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×