Ce a făcut Andreea Bălan cu fiica sa după ce s-a spus că va divorța de George Burcea VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/02/2020, 19:28
Ce a făcut Andreea Bălan cu fiica sa după ce s-a spus că va divorța de George Burcea VIDEO
Ce face cântăreața Andreea Bălan după ce s-a zvonit că divorțează. Sursa foto: Instagram.com

Zvonurile potrivit căsnicia cântăreței Andreea Bălan și actorul George Burcea nu este prea roz au început să fie tot mai dese. Cunoscuta artistă pare că nu a luat în seamă scandalul în care este implicată și se distrează de minune cu fiica sa cea mare Ella.

Andreea Bălan se distrează împreună cu fiica sa, în bucătărie

Celebra cântăreață Andreea Bălan nu bagă în seamă cel mai recent scandal în care apare numele său, zvonindu-se că relația sa cu George Burcea se apropie de final. Artista și-a luat fiica cea mare Ella și a intrat în bucătărie unde face reclamă produselor Topfer.

Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că nu este o bună bucătăreasă, neavând foarte mult pentru a-l petrece la cratiță, însă Ella s-a apucat să prepare gogoși din cereale, iar cele două s-au distrat de minune. Andreea a mărturisit că folosește Topfer încă din primele zile de viață ale fiicei sale.

„Nu-i nimic, ne scuturăm. Ne scuturăm și mergem mai departe. Asta este viața. Mai cădem, ne ridicăm, important este să mergem mai departe”,  îi spune Andreea Bălan fiicei sale atunci când îi cade puțină pudră de cereale pe rochie.

Dragi mamici de pitici, Chef Elluta se afla in bucatarie si va prepara delicatese cu dragoste! Priviti ce a gatit azi cu cerealele Topfer Romania Oficial 🤩Cerealele Topfer Organic contin toate vitaminele si mineralale de care au nevoie micutii nostri pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa si sunt indicate atat pentru copii dar şi adulţi ca o gustare hrănitoare, completată cu fructe sau iaurt.Se pot prepara rapid si fara fierbere, cu apa sau lapte. Nu au adaos suplimentar de zahar, arome sintetice ,coloronati sau conservanti.Ca bază pentru cerealele se foloseste laptele, formulă de continuare, adaptată sugarilor care are in compozitie complexul de probiotice Probifido®️ (B. Longum, B. Breve, B. Bifidum, B. Infantis) cu rol in reglarea tranzitului intestinal.

Posted by Andreea Balan on Wednesday, February 19, 2020

Cântăreața și fiica sa Ella, reclamă la produsele Topfer

Soția lui George Burcea adoră produsele Topfer pe care le folosește pentru cele două fiice. Blondina a mărturisit că le folosește în orice moment al zilei datorită faptului că au toate vitaminele, acid foli, calciu, zinc și seleniu. În plus, vedeta folosește aceste produse pentru că sunt bio și nu au adaos de zahăr.

„Cerealele Topfer se prepară cu lăptic, dar și cu apă. Hmm… ce bune sunt! Vai de mine! Ce bune sunt, nu pot să cred!”, spune cântăreața în timp ce gustă din „gogoșile” pregătite de fiica sa.  „Gluma-i glumă, chiar sunt foarte gustoase, foarte bune”, a mai spus artista în vlogul pe care l-a făcut alături de fiica sa în bucătărie.

Cum a reacționat George Burcea la una dintre postările soției sale

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… 

Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul… 

Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea”, a declarat actorul George Burcea la un post de televiziune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×