Ce a apărut pe internet la scurt timp după ce Tudor Axinte a murit în accident. Mesajul TVR Iaşi

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
27/08/2019, 09:24
Ce a apărut pe internet la scurt timp după ce Tudor Axinte a murit în accident. Mesajul TVR Iaşi GALERIE FOTO
Imagine surprinsă la puțin timp după accidentul în care a murit Tudor Axinte. Sursa foto - facebook

La scurt timp după ce Tudor Axinte a murit într-un accident teribil, pe internet, au apărut mai multe mesaje de condoleanțe. Printre ele și cel al colegilor din TVR, acolo unde bărbatul lucra ca regizor de emisie. Toți cei din TVR Iași, prietenii care l-au cunoscut pe Tudor Axinte sau colegii care au lucrat împreună cu acesta, au postat pe pagina de Facebook a postului de televiziune un mesaj trist prin care își luau adio de la un camarad.

Ce a apărut pe internet la scurt timp după ce Tudor Axinte a murit în accident

„Duminică, 25 august, s-a întrerupt subit firul vieţii bunului nostru coleg de la TVR Iaşi, regizorul de emisie Tudor Axinte. Tudor Axinte şi-a început activitatea în această profesie în 1991 la studioul din Iaşi. Între 1999 şi 2003 şi-a manifestat calităţile în cadrul staţiei Pro TV Iaşi. Din 2003 a revenit alături de primii săi colegi de la studioul public regional TVR Iaşi.

Un tragic accident de circulaţie l-a luat împreună cu soţia sa, Gabriela, de lângă fiul lor, Alex. Dumnezeu să-i odihnească!”, este postarea de pe Facebook a celor care au lucrat împreună cu el. Vă reamintim că Tudor Axinte și soția lui și-au pierdut viața într-un cumplit accident de motocicletă. La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, 12 subofițeri și mai mulți polițiști rutieri.

Filmul accidentului

Conform unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, în timp ce rula cu viteză prin satul Bâlteni, Tudor Axinte a pierdut într-o curbă controlul motorului și a intrat pe contrasens. Din păcate, fix în acel moment, din față venea o mașină, un Volkswagen Passat, care circula regulamentar. Impactul a fost unul deosebit de violent şi cei doi, Tudor și Gabriela, și-au pierdut viața. Şi pasagerii din autoturism, cinci la număr, au fost răniți.

Medicii ajunşi la locul accidentului să ofere primul ajutor au constatat că soția regizorului a decedat pe loc în urma multiplelor leziuni, în timp ce Tudor a fost scos dintre fiarele contorsionate de către un echipaj de la descarcerare. Mai bine de o oră s-au chinuit doctorii să-l resusciteze, însă, din păcate,  acesta era deja în stop cardiorespirator şi nu a mai rezistat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×