Ce a apărut pe contul Natașei Raab, după ce a anunțat moartea soțului. Prietenii i-au transmis condoleanțe

Ce a apărut pe contul Natașei Raab, după ce a anunțat moartea soțului. Prietenii i-au transmis condoleanțe
Natașa Raab și-a pierdut soțul. Sursa foto: spynews.ro

Actrița Natașa Raab și-a pierdut soțul. După o luptă teribilă cu cancerul, artista cunoscută din reclamele Covalact îl conduce acum pe ultimul drum pe medicul Val Guțul. Doctorul în vârstă de 66 de ani s-a stins din viață după ce și el s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani.

Mesaje de condoleanțe pe contul de Facebook al actriței Natașa Raab

Pe pagina de Facebook a actriței teatrului românesc au apărut mai multe mesaje de condoleanțe, semn că oamenii sunt alături de ea în aceste momente dificile. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au aflat teribila veste și au transmis cele mai puternice gânduri pentru ca actrița să depășească acest moment complicat al vieții.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică! Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte”, sunt mesajele dureroase postate pe Facebook-ul Natașei.

Natașa Raab
Natașa Raab este cunoscută publicului larg din reclamele la brânzeturile Covalact, unde o interpretează pe coana Chira. Sursa foto: spynews.ro/ spot publicitar

Coana Chira s-a luptat și ea cu cancerul

Nu se știe cu exactitate care este afecțiunea de carea suferea Valentin, însă cert este că Natașa a fost tot timpul alături de el, chiar dacă și ea a trecut prin momente dramatice din cauza cancerului pe care, până la urmă, a reușit să îl învingă.

„Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, este mesajul actriței. Aceasta va avea acum grijă de cei doi copii pe care îi are împreună cu doctorul.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a declarat interpreta Coanei Chira la Prima TV.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×