Ce a apărut pe contul Natașei Raab, după ce a anunțat moartea soțului. Prietenii i-au transmis condoleanțe

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 10:14
Ce a apărut pe contul Natașei Raab, după ce a anunțat moartea soțului. Prietenii i-au transmis condoleanțe
Natașa Raab și-a pierdut soțul. Sursa foto: spynews.ro

Actrița Natașa Raab și-a pierdut soțul. După o luptă teribilă cu cancerul, artista cunoscută din reclamele Covalact îl conduce acum pe ultimul drum pe medicul Val Guțul. Doctorul în vârstă de 66 de ani s-a stins din viață după ce și el s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani.

Mesaje de condoleanțe pe contul de Facebook al actriței Natașa Raab

Pe pagina de Facebook a actriței teatrului românesc au apărut mai multe mesaje de condoleanțe, semn că oamenii sunt alături de ea în aceste momente dificile. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au aflat teribila veste și au transmis cele mai puternice gânduri pentru ca actrița să depășească acest moment complicat al vieții.

„Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică! Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte”, sunt mesajele dureroase postate pe Facebook-ul Natașei.

Natașa Raab
Natașa Raab este cunoscută publicului larg din reclamele la brânzeturile Covalact, unde o interpretează pe coana Chira. Sursa foto: spynews.ro/ spot publicitar

Coana Chira s-a luptat și ea cu cancerul

Nu se știe cu exactitate care este afecțiunea de carea suferea Valentin, însă cert este că Natașa a fost tot timpul alături de el, chiar dacă și ea a trecut prin momente dramatice din cauza cancerului pe care, până la urmă, a reușit să îl învingă.

„Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, este mesajul actriței. Aceasta va avea acum grijă de cei doi copii pe care îi are împreună cu doctorul.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, a declarat interpreta Coanei Chira la Prima TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×