Ce a apărut la mormântul Mădălinei Manole! Oamenilor le-au dat lacrimile când au văzut

Victor Anghel   
în Stiri mondene
11/12/2018, 09:36
Ce a apărut la mormântul Mădălinei Manole! Oamenilor le-au dat lacrimile când au văzut GALERIE FOTO
Ce a apărut la mormântul Mădălinei Manole! Oamenilor le-au dat lacrimile când au văzut

S-au scurs opt ani de când Mădălina Manole a părăsit această lume și tot de atâta timp cântă împreună cu îngerii. Rudele, prietenii și fanii regretatei artiste nu au uitat-o, iar dovada cea mai clară e că în urmă cu câteva zile, mormântul ei “a fost îmbrăcat” în straie de sărbătoare, un lucru devenit deja tradiție pentru toți cei care au iubit-o.

Războiul dintre soțul cântăreței, Petru Mircea, și familia ei nu s-a încheiat. Aceștia nu își vorbesc, iar fiul Mădălinei Manole și-a văzut foarte rar rudele din partea mamei. Când regretata vedetă a încetat din viață, Petru Mircea Jr. avea un anișor. Vă reamintim că în ziua în care artista a murit, ea împlinea 43 de ani – imagini spectaculoase din locuința Mădălinei Manole surprise înainte de tragedia din vara lui 2010.

Imagini emoționante la mormântul Mădălinei Manole, înainte de sărbători

“Fata cu părul de foc”, așa cum a fost numită Mădălina Manole își doarme somnul de veci în cimitirul Bolovani din Ploiești. Mormântul ei a fost transformat de familie într-un altar alb, iar recent, pe acesta au apărut un brad în ghivec, pe care apropiații l-au împodobit cu beteală și globuri. În plus, și crucea funerară a fost pregătită pentru sărbătorile de iarnă: pe aceasta a fost așezat un buchet de flori roșii, potrivit wowbiz.ro.

Vara aceasta, odată cu împlinirea a opt ani de la dispariția regretatei artiste, familia a făcut un parastas. Slujba de comemorare a fost extrem de emoționantă.

La mormântul Mădălinei Manole, în cimitirul din Ploiești, a apărut un brăduț împodobit
La mormântul Mădălinei Manole, în cimitirul din Ploiești, a apărut un brăduț împodobit

Ce scrie pe mormântul Mădălinei Manole

La trei ai de la plecarea de pe această lume a Mădălinei Manole, soțul ei a ridicat un monument funerar, din marmură. Pe acesta, Petru Mircea a scris un mesaj emoționant, care este semnat cu: “Pui Mic şi Puiucu”, numele de alint folosite de cântăreaţă pentru fiul şi soţul său. Pe cruce este o fotografie cu îndrăgita vedetă sub care este trecut numele de scenă: Mădălina Manole, pe cealaltă parte fiind trecut numele din registrele de stare civilă – Anca Magdalena Mircea şi inscripţia “Veşnică pomenire”.

Acesta este mormântul Mădălinei Manole

Aceasta este poezia scrisă pe mormântul regretatei artiste:

“Când va răsări soarele Vom şti că Tu vrei să ne umpli de lumină Sufletele întunecate de plecarea ta, Când ne va stropi ploaia Vom şti că Tu vrei să ne răcoreşti Obrajii încinşi de lacrimile fierbinţi de dor Când ne va albi ninsoarea Vom şti că Tu vrei să ne faci frumoase Sărbătorile de iarnă, Iar când ne vei chema Vom şti că rostul nostru pe pământ s-a sfârşit Spre a ne petrece veşnicia Acolo unde ne este locul: Lângă tine, sufleul nostru curat! Pui Mic şi Puiucu”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×