Caz uluitor! O fetiță de 10 ani a murit de “bucurie” în timp ce se dădea pe un tobogan cu apă. Cum a fost posibil

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
01/05/2019, 16:26
Caz uluitor! O fetiță de 10 ani a murit de “bucurie” în timp ce se dădea pe un tobogan cu apă. Cum a fost posibil GALERIE FOTO
Fetița de 10 ani a murit în timp ce se dădea pe tobogan

O fetiță de numai 10 anișori a murit în timp ce se dădea pe un tobogan cu apă în statul Michigan din America. Micuța avea probleme cardiace, iar emoția pe care a trăit-o în timp ce se bucura la parcul acvatic a fost atât de puternică încât inimioara i s-a oprit. Medicii nu au putut face mare lucru pentru a o resuscita.

London Eisenbeis a așteptat doi ani să se poată da cu toboganul

Ritmul cardiac suferea fluctuații anormale în timp ce fetița se dădea pe tobogan. London Eisenbeis a așteptat aproximativ 2 ani de zile pentru a putea merge la parcul de distracții. Nu putea să se dea pe tobogan când avea 8 ani pentru că nu avea înălțimea necesară, la coborâre, apa fiind prea mare pentru ea.

Aritmiile cardiace nu trebuie ignorate, avertizează medicii. Orice persoană care simte des palpitații la nivelul pieptului este bine să meargă la medic. Unele simptome ale bolilor cardiace pot fi depistate din timp, deși aparent nu au nicio legătură cu vreo boală de inimă precum aspectul unghiilor sau oboseala la minimul efort.

London a murit de la emoțiile prea puternice, de bucurie, trăite pe tobogan

Un cardiolog români îi avertizează pe părinții ai căror copii au aceste simptome

„În cazul unui copil mic de 3 ani sau un adolescent, bănuim că este bolnav de inimă, există o situaţie când este clar că este bolnav de inimă, în sensul că are unghiile deformate, că e cianotic la vârful degetelor, la buze, că la cel mai mic efort dismneziază. Dar mai sunt şi alte semne minore care nu îţi dai seama din capul locului dacă e bolnav de inimă.

Aceste semne sunt faptul că răceşte foarte uşor, faptul că o ţine dintr-o bronşită în alta, că medicamentele nu prea au efect”, îi informează medicul cardiolog Cristian Jianu pe părinți, conform adevărul.ro. Unul din factorii care duc și agravează bolile de inimă este obezitatea. Obezitatea afectează tot mai mulți copii, iar grăsimile din organism pot distruge treptat, și sigur, arterele.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×