Caz tragic în Vâlcea: Cadavrul unui bebeluș, găsit într-un apartament din Brezoi

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
20/10/2019, 12:27
Caz tragic în Vâlcea: Cadavrul unui bebeluș, găsit într-un apartament din Brezoi
Un bebeluș a fost abandonat într-un apartament din Brezoi, județul Vâlcea *foto: hepta.ro

Un nou caz tragic în România vine de data aceasta vine din Vâlcea. Este vorba despre un bebeluș care a fost găsit într-o găleată și acoperit cu haine, într-un apartament din orașul vâlcean Brezoi. Polițiștii au fost sesizați de un medic că la spital a ajuns o femeie de 37 de ani, căreia i s-a stabilit diagnosticul de „retracție de placentă”, arată Mediafax.

Un bebeluș a fost găsit mort într-un apartament din Brezoi

Medicul s-a prins că ceva e în neregulă când această a venit la spital. El și-a dat seama că femeia născuse recent și a trimis-o urgent la un spital din Vâlcea, unde a fost operată. Cum nou-născutul lipsea, anchetatorii au făcut mai multe verificări. Aceștia au stabilit că femeia locuiește singură, fără forme legale, în apartamentul iubitului eu plecat la muncă în străinătate.

Când au intrat în apartament, anchetatorii au găsit în baie, sub mai multe haine, cadavrul unui băiețel nou-născut, într-o găleată. Astfel, autoritățile au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă.

Un bebeluș a fost abandonat într-un apartament din Brezoi, județul Vâlcea
Un bebeluș a fost abandonat într-un apartament din Brezoi, județul Vâlcea *foto: hepta.ro

Un Bebeluș a fost găsit mort în tomberon săptămâna trecută la Piatra Neamț

Un caz asemănător a avut loc săptămâna trecută, la Piatra Neamț, acolo unde un om fără adăpost, care scotocea prin tomberoane după gunoaie, a descoperit în containere trupul unei fetițe nou-născute. Bărbatul a alertat autoritățile iar în cauză a fost deschis un dosar penal. Bebelușul părea născut la termen și avea urme de violență pe corp.

Problema sarcinelor dorite este una recurentă în România. Statisticile din anul 2017 arată că s-au înregistrat 55.931 avorturi, fără cele din sectorul medical privat. Astfel, la fiecare 100 de născuți vii s-au făcut 30 de avorturi. Lipsa unei educații sexuale, dar și problemele financiare sunt printre principalele motive pentru aceste cifre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×