Caz șocant pentru medicii din Galați! Așa ceva n-au mai întâlnit

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/05/2018, 16:58
Caz șocant pentru medicii din Galați! Așa ceva n-au mai întâlnit
Caz șocant pentru medicii din Galați! Așa ceva n-au mai întâlnit.

Caz șocant pentru medicii din Galați! Așa ceva n-au mai întâlnit. Un gălățean din localitatea Vârlezi a fost transportat de urgență la spital, în noaptea de duminică spre luni.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a ajuns pe mâna medicilor cu un traumatism cranio-cerebral, dar și cu o alcoolemie de 6,3 la mie, potrivit News.ro.

Medicii au rămas șocați

Dr. Mihai Polinschi, Şeful Servciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, a declarat că un echipaj al ambulanței a fost solicitat să intervină, după ce unui bărbat i s-a făcut rău.

„Este vorba despre un pacient de 40 de ani, care prezenta un traumatism carnio-cerebral. El a intrat în stop cardiac, a fost resuscitat şi ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, stabilindu-se că avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Până acum în judeţ, din experienţa mea, nu am mai înregistrat un astfel de caz cu valori atât de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4,5, dar cu 6,3 la mie nu”, a declarat Mihai Polinschi.

Recordul absolut al alcoolemiei nu este a gălățeanului!  În urmă cu câțiva ani, o femeie din Iași a ajuns la spital cu o alcoolemie de peste 7 mii la mie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×