Caz şocant la Cluj: elev de şapte ani, UMILIT şi JIGNIT de o învăţătoare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/04/2015, 15:35
Caz şocant la Cluj: elev de şapte ani, UMILIT şi JIGNIT de o învăţătoare

Caz şocant la o şcoală din Cluj-Napoca. Un elev de 7 ani a fost umilit şi jignit de o învăţătoare. Incidentul a fost înregistrat cu un reportofon pus în ghiozdanul unei colege de clasă de către părinţii acesteia. În înregistrare se aude cum învăţătoarea îl face pe elev nebun, tâmpit şi „jumătate de creier”.

Învăţătoare de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca este acuzată pe părinţi că obişnuieşte să-şi umilească elevii. Incidentele din clasa I s-au petrecut de-a lungul mai multor săptămâni, în timpul lunii martie. Învăţătoarea a fost înregistrată cu un reportofon pus de tatăl unei eleve în ghiozdanul acesteia, după ce fetiţa s-a plâns de mai multe ori că dascălul le vorbeşte urât la şcoală. Înregistrarea a fost făcută publică miercuri de către părinţii elevei.

„Mă, tu eşti nebun la cap, unde dracu ai văzut, de ce scrii zero, mă, băiatule? Mă, tu eşti normal la cap? Tu eşti întreg la cap, unde dracu ai văzut tu cu zero? Tu nu îţi poţi reveni la nivelul colegilor tăi? Du-te naibii în pregătitoare, du-te în grădiniţă. Pleacă în pregătitoare! Unde îţi stă, mă, capul?! Vino dracului la catedră, să te păzesc ca pe un copil mic. Soarele cui l-a făcut de copil. Jumătate de creier. Vino aici cu scaunul să stai la masă, să fii supravegheat ca bebeluşii. Bebeluş.”, a spus învăţătoarea.

Scena a continuat apoi cu momentul în care învăţătoare i-a pus pe colegii băiatului să-l umilească.

„Daţi-i trezirea, vă rog, de trei ori! Poftiţi. Trezeşte-te! Încă o dată. Trezeşte-te! Şi du-te la grupa mică! Mă mir că nu dormi pe masă, tu te culci noaptea? Văd că sforăi în continuare fără sunet. Să mor eu dacă înţeleg ce vrei să spui, după ce Dumnezeu mai vii la şcoală, ca să ai de unde să mergi acasă? Mă, tu eşti tâmpit de tot?”, a continuat învăţătoarea.

VEZI VIDEO AICI

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a declanşat o anchetă în acest caz. Şeful ISJ, Valentin Cuibus a refuzat să facă orice fel de comentarii până la finalizarea anchetei.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×