Caz șocant în Italia! O româncă a fost ucisă de iubitul ei în pauza de masă

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/10/2019, 10:06
Caz șocant în Italia! O româncă a fost ucisă de iubitul ei în pauza de masă
O româncă din Italia a fost ucisă de iubitul gelos, tot român și el. Sursa foto: digi24.ro

O crimă oribilă a șocat o comunitate întreagă după ce o femeie de naționalitate română a fost ucisă de iubit. Crima s-a petrecut în urmă cu două zile, pe 9 octombrie, în orășelul Nereto, când femeia a plecat de la serviciu în pauza de masă, acasă, dar nu s-a mai întors.

O româncă a fost înjunghiată de iubitul gelos, tot român

Mihaela Roua în vârstă de 32 de ani lucra în Italia la un magazin de cămăși din orașul Nereto. Femeia, care este și mama unei fetițe de 6 ani, a plecat miercuri, 9 octombrie, în pauză de masă și s-a dus acasă. Românca nu s-a mai întors la serviciu motiv pentru care patrona a încercat să o sune. În momentul în care angajata nu a răspuns la felefon, dar nici colegilor care au venit la ușa casei, patrona magazinului a alertat poliția.

Românca fusese înjunghiată de mai multe ori cu un cuțit de iubitul gelos. Vecinii spun că au auzit la prânz țipetele femeii. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Arma crimei a fost găsită la fața locului. Se pare că Mihaela ar fi vrut să se despartă de bărbatul alături de care trăia. Cristian Daravoinea, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit rătăcind pe o stradă din oraș plin de sânge. Polițiștii l-au arestat imediat pe bărbatul care lucra ca șofer de TIR.

Românca era mama unei fetițe de 6 ani
Mihaela Roua a fost înjunghiată mortal de iubitul gelos. Crima s-a petrecut în Italia când femeia era în pauza de masă. Sursa foto: gazetaromaneasca.com

Patroana la care lucra românca a anunțat dispariția

„Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată. Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni. După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a declarat angajatoarea româncei, scrie gazetaromaneasca.com.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×