Caz șocant în Iași. O femeie de 32 de ani și-a ucis concubinul cu 39 de ani mai mare, cu un ciocan de șnițele

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 16:37
Caz șocant în Iași. O femeie de 32 de ani și-a ucis concubinul cu 39 de ani mai mare, cu un ciocan de șnițele
Un bărbat de 71 de ani, din Iași, ucis cu ciocanul de șnițele de concubina mai tânără. Sursa foto: portalsm.ro

O crimă îngrozitoare a ieșit la iveală după o săptămână de la comiterea acesteia. Un bătrân în vârstă de 71 de ani din Iași a mai ucis cu ajutorul unui ciocan de bătut șnițel de iubita mai tânără cu 39 de ani. Femeia și-a recunoscut în cele din urmă fapta odioasă.

Crimă descoperită după o săptămână de la producere. Asasina este o femeie de 32 de ani

Roxana Șrainer, o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Iași, a fost arestată la mai bine de o săptămână de la uciderea concubinului său în vârstă de 71 de ani. Crima odioasă s-a petrecut pe 14 decembrie 2019 pe fondul alcoolului și în urma unei dispute referitoare la bani.

Femeia din Iași și concubinul mai bătrân cu 39 de ani au început să se certe în bucătărie, moment în care inculpata a pus mâna pe un ciocan de bătut șnițele. Roxana Șrainer și-a lovit partenerul de viață de mai multe ori în zona capului și ulterior l-a înjunghiat cu un cuțit.

Inculpata Roxana Șrainer a plecat la bar după comiterea crimei

Femeia de 32 de ani din Iași și-a lăsat concubinul inconștient în bucătărie, iar apoi i-a luat din portofel suma de 250 de lei cu care a plecat imediat la un bar din zonă. Roxana Șrainer a băut până a leșinat și a fost preluată de o ambulanță.

„Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut. În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng.

După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, relatează adevarul.ro.

După ce a fost examinată de medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, femeia a ajuns să fie internată la Institutul de Psihiatrie Socola unde a stat până în ziua de 20 decembrie. Inculpata nu și-a uitat viciul și imediat cum a ieșit din instituția psihiatrică și-a cumpărat băutură.

Femeia de 32 de ani din Iași și-a recunoscut vina

În cursul zilei de 20 decembrie femeia din Iași a plecat acasă unde a descoperit cadavrul bărbatului exact acolo unde îl lăsase cu aproximativ o săptămână în urmă. Inculpata a băut până seara, iar în cele din urmă a sunat la numărul de urgență 112 unde a povestit cele petrecute.

Roxana Șrainer s-a autodenunțat, iar după ce a fost audiată de anchetatori și-a recunoscut fapta odioasă. Femeia din municipiul Iași a fost arestată pentru o perioadă de 30 de zile și riscă acum să stea ani buni în spatele gratiilor. Anchetatorii au stabilit că aceasta avea discernământ când a comis fapta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×