Caz şocant în Bucureşti! O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 6, dezbrăcată

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 12:23
Caz şocant în Bucureşti! O femeie s-ar fi aruncat de la etajul 6, dezbrăcată
O femeie de 29 de ani a fost găsită moartă pe asfalt după ce s-ar fi aruncat de la etaj. Sursa foto: mediafax.ro

Un nou caz de moarte suspectă a îngrozit întreaga opinie publică din țara noastră, după ce trupul neînsuflețit al unei femei cu vârsta de până la 30 de ani a fost găsit pe asfalt în sectorul 4 din Capitală. Dezbrăcată complet, victima ar fi căzut de la etajul unui bloc, iar primele indicii le arată oamenilor legii că aceasta s-ar fi sinucis. De altfel, tânăra ar mai fi avut în trecut o tentativă de a-și pune capăt zilelor, susțin surse din anchetă citate de stirileprotv.ro.

Polițiștii exclud varianta unei crime

Chiar dacă nu a lăsat niciun bilet de adio, cum se întâmplă adesea în astfel de situații, polițiștii exclud varianta ca femeia să fi fost aruncată, întrucât era singură în casă, iar uşa ar fi fost închisă din interior. În ciuda eforturilor echipajelor medicale ajunse la fața locului, tânăra a intrat în stop cardiorespirator și nu a mai putut fi salvată.

Tragicul incident a avut loc vineri seară pe Șoseaua Vitan-Bârzești, într-o zonă de blocuri. Locatarii au fost cei care au alertat autoritățile, de îndată ce au observat trupul neînsuflețit al femeii zăcând într-o baltă de sânge pe asfalt. Totodată, surse medicale susţin că în momentul resuscitării, victima mirosea a alcool.

Vecinii nu cred că femeia s-ar fi aruncat

Pe de altă parte, vecinii tind să nu dea crezare ipotezei conform căreia tânăra de 29 de ani ar fi vrut să-și pună capăt zilelor și s-ar fi aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia. „Nici să aluneci pe balcon nu se poate, balustradele sunt destul de înalte, nu ai cum”, a declarat unul dintre locatari.

Între timp, polițiștii au afectuat cercetări la fața locului și au audiat posibilii martori. În plus, cât de curând vor fi verificate și înregistrările de pe camerele de supraveghere din incinta blocului, pentru a afla dacă victima locuia singură sau împreună cu o altă persoană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×