Caz incredibil! O femeie, înjunghiată în apropierea unui club din Costinești! Ce s-a întâmplat

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
18/06/2019, 18:29
Caz incredibil! O femeie, înjunghiată în apropierea unui club din Costinești! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Femeie injunghiata la Costinesti

Nici nu a început bine sezonul estival, că au și început problemele! O femeie a fost la un pas de moarte, pe litoral, după ce a fost înjunghiată chiar în camera unde dormea! Femeia locuia într-un camping de lângă un club din Costinești. Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, cineva a bătut la ușa sa. A trezit-o din somn și nu a realizat ce se întâmplă. A deschis ușa, iar acest lucru îi putea aduce moartea.

Femeia înjunghiată la Costinești se pare că îl cunoștea pe agresor

Peste femeie a năvălit un bărbat înarmat cu un cuțit. Nimeni nu știe exact ce s-a petrecut în camera respectivă, însă femeia a fost rănită cu cuțitul și a ajuns la spital. Vecinii femeii, care au văzut-o în urmă cu câteva zile, când a venit e litoral, spun că femeia îl cunoștea pe agresor și ar mai fi avut conflicte cu el.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Femeia a ajuns la spital, iar agresorul a fost reţinut de poliţişti. În apărarea lui, bărbatul a susţinut că era sub influenţa drogurilor atunci când a comis fapta, însă testul antidrog a infirmat această ipoteză. Individul va trebui acum să răspundă acum pentru fapta sa.

Femeie injunghiata la Costinesti
Femeie injunghiata la Costinesti

Bărbatul riscă ani buni de pușcărie

Victima conduce o mică afacere cu suveniruri pe faleza din staţiune și ar fi sosit pe itoral în urmă cu câteva zile. Aceasta a fost internată în secţia de chirurgie. Între timp anchetatorii au dat de urma agresorului, pe care l-au dus în locul atacului pentru a da explicaţii despre noaptea în care a intrat peste femeia respectivă.

Anchetatorii încearcă astfel să afle condițiile în care bărbatul a înjunghiat-o pe femeie, dar și motivul pentru care acesta a recurs la această faptă care îi va putea aduce ani buni de închisoare, deoarece procurorii l-au acuzat deja de  tentativă de omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×