Caz incredibil! O femeie, înjunghiată în apropierea unui club din Costinești! Ce s-a întâmplat

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
18/06/2019, 18:29
Caz incredibil! O femeie, înjunghiată în apropierea unui club din Costinești! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Femeie injunghiata la Costinesti

Nici nu a început bine sezonul estival, că au și început problemele! O femeie a fost la un pas de moarte, pe litoral, după ce a fost înjunghiată chiar în camera unde dormea! Femeia locuia într-un camping de lângă un club din Costinești. Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, cineva a bătut la ușa sa. A trezit-o din somn și nu a realizat ce se întâmplă. A deschis ușa, iar acest lucru îi putea aduce moartea.

Femeia înjunghiată la Costinești se pare că îl cunoștea pe agresor

Peste femeie a năvălit un bărbat înarmat cu un cuțit. Nimeni nu știe exact ce s-a petrecut în camera respectivă, însă femeia a fost rănită cu cuțitul și a ajuns la spital. Vecinii femeii, care au văzut-o în urmă cu câteva zile, când a venit e litoral, spun că femeia îl cunoștea pe agresor și ar mai fi avut conflicte cu el.

Femeia a ajuns la spital, iar agresorul a fost reţinut de poliţişti. În apărarea lui, bărbatul a susţinut că era sub influenţa drogurilor atunci când a comis fapta, însă testul antidrog a infirmat această ipoteză. Individul va trebui acum să răspundă acum pentru fapta sa.

Femeie injunghiata la Costinesti
Femeie injunghiata la Costinesti

Bărbatul riscă ani buni de pușcărie

Victima conduce o mică afacere cu suveniruri pe faleza din staţiune și ar fi sosit pe itoral în urmă cu câteva zile. Aceasta a fost internată în secţia de chirurgie. Între timp anchetatorii au dat de urma agresorului, pe care l-au dus în locul atacului pentru a da explicaţii despre noaptea în care a intrat peste femeia respectivă.

Anchetatorii încearcă astfel să afle condițiile în care bărbatul a înjunghiat-o pe femeie, dar și motivul pentru care acesta a recurs la această faptă care îi va putea aduce ani buni de închisoare, deoarece procurorii l-au acuzat deja de  tentativă de omor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×