FOTO. Catrinel Menghia, schimbare RADICALĂ de LOOK

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/07/2015, 12:49
FOTO. Catrinel Menghia, schimbare RADICALĂ de LOOK GALERIE FOTO

Catrinel Menghia (29 ani) a părăsit gaşca femeilor brunete sexy şi a intrat în grupul blondelor. Frumoasa româncă s-a lăsat pe mâinile iscusite ale unui stilist cunoscut, iar rezultatul final l-a arătat, cu mândrie, prietenilor de pe reţelele de socializare.

A părăsit România pentru Italia, acolo unde a cunoscut celebritatea ca model în adolescenţă, dar nu a uitat de plaiurile miorotice. La vremea respectivă a ales cariera în detrimentul relaţiei de doi ani şi jumătate cu Răzvan Fodor de care, spune Catrinel, era foarte îndrăgostită. S-a căsătorit cu afaceristul Massimo Brambati, dar relaţia lor s-a încheiat, iar, acum, Catrinel se dedică în totalitate carierei. Şi, pentru că orice început debutează cu o schimbare, Catrinel a renunţat la pletele ca abanosul pentru cele bălaie. Rezultatul îl vedeţi mai sus. Noi spunem că-i stă bine, voi?

Catrinel

Catrinel Menghia (29 ani) este un fotomodel din România, care locuieşte şi lucrează în Italia.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Catrinel vorbeşte fluent româna, engleza, franceza, italiana şi germana. De-a lungul anilor, modelul a pozat pentru FHM, Maxim, Sports Illustrated şi alte reviste de aceeaşi categorie.

Sursă: www.spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×