Câţi bani ia Andra pentru un concert de Revelion! Soţia lui Cătălin Măruţă se îmbogăţeşte de sărbători

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/12/2019, 08:23
Câţi bani ia Andra pentru un concert de Revelion! Soţia lui Cătălin Măruţă se îmbogăţeşte de sărbători
Andra este una dintre artistele care încasează cei mai mulți bani din concerte. Sursa foto: Instagram

Seara de Revelion este un prilej  numai bun pentru artiștii din România care vor să își îndese buzunarele cu mii de euro, iar Andra nu face excepție de la regulă.

Andra aduce în casă 20.000 de euro săptămânal, iar uneori câștigurile ajung și la 60.000 de euro pe lună

De altfel, soția lui Cătălin Măruță este una dintre artistele care primește cei mai mulți bani pentru un concert în noaptea trecerii dintre ani.

Fosta jurată de la Vocea României este cea care aduce cei mai mulți bani în familie, soțul ei bazându-se doar pe salariul de la PRO TV, care nu este unul mic, în timp ce Andra are și o serie de contracte de imagine cu diferite firme.

Vedeta va cânta la Constanța în noaptea de Revelion

Popularitatea ei a crescut mult în ultimii ani, iar diva din Turda a reușit să bifeze și câteva colaborări internaționale, precum cea cu David Bisbal, asta crescându-i valoarea.

Andra Măruță ia împreună cu trupa cu care cântă, în medie, 7.000 de euro pentru un concert. Suma devine și mai mare dat fiind că artista susține mai multe concerte, iar unele dintre cântări se limitează la 2-3 melodii.

Vedeta ajunge la performanța de a câștiga și 20.000 de euro pe săptămână, iar la banii ăștia se adaugă și veniturile din drepturile de autor.

Sunt, de asemenea, luni în care Andra duce în casă până și 60.000 de euro împreună cu soțul ei, scrie libertatea.ro.

Andra își va petrece noaptea de Revelion la Constanța, acolo unde va susține un concert în aer liber alături de alte trupe invitate, în Piața Ovidiu a orașului de la mare.

„De Revelion Andra are concert în aer liber la Constanța, eu am eveniment de prezentat tot așa în aer liber, undeva spre București, dar o să ne întâlnim la miezul nopții, mai mult ca sigur”, a declarat Măruță pentru ziarul Libertatea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×