VIDEO Imagini incredibile care fac înconjurul lumii! Merită o medalie soldatul acesta?

Filon Stan   
în Hotnews
19/10/2017, 22:17
VIDEO Imagini incredibile care fac înconjurul lumii! Merită o medalie soldatul acesta?

Un soldat tailandez a devenit erou pe reţelele de socializare după ce a fost filmat în timp ce efectua tehnici de resuscitare pentru a readuce la viaţă un pui de căţel. Mai mulţi militari thailandezi au mers să evalueze daunele făcute de o ploaie de câteva zile care a căzut în localitatea unde îşi aveau baza militară. O verificare scurtă în propria ogradă s-a transformat rapid într-o operaţiune de salvare!

Micuţul animal a fost găsit într-un garaj inundat aflat în baza de pregătire a armatei tailandeze. Soldaţii l-au scos repede din apă, însă la prima vedere era prea târziu. Unul dintre soldaţi însă nu s-a dat bătut cu una cu două. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Caţelul resuscitat a fost adoptat

Trupul căţelului deja se învineţise când Weeraphon Sukudom, un soldat în vârstă de 25 de ani, a început resuscitarea. Întreaga operaţiune care s-a încheiat cu succes a fost filmată de colegii soldatului şi, mai apoi, postată pe reţelele de socializare unde a fost vizualizată de milioane de oameni.

Soldatul, care a descris salvarea animalului drept „un miracol”, a adoptat puiul de căţel şi l-a numit Champion.

IFrame

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×