Câte kilograme a ajuns să cântărească Moroșanu după Ferma de la PRO TV. Are greutatea din 2006

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/04/2019, 09:02
Câte kilograme a ajuns să cântărească Moroșanu după Ferma de la PRO TV. Are greutatea din 2006 GALERIE FOTO
Cătălin Moroșanu, alături de colegii săi din Ferma

Cătălin Moroșanu luptă din greu la Ferma, show-ul cu care Pro TV își propune să cucerească audiențele în această primăvară. Îndrăgitul luptător nu se dă în lături de la nimic pentru a pleca acasă cu titlul de fermierul anului și, implicit, cu marele premiu, în valoare de 50.000 de euro.

Moroșanu a slăbit enorm în fermă. La ce greutate a ajuns luptătorul

Perioada petrecută în fermă și-a pus amprenta asupra lui Cătălin Moroșanu. Cunoscutul luptător K1 și Lokal Combat nu a ezitat să munceasă din greu pentru a câștiga competiția, chiar dacă efortul depus în contextul lipsei hranei l-a afectat serios din punct de vedere fizic.

Cunoscut și sub numele de „Moartea din Carpați”, Moroșanu a slăbit considerabil de-a lungul celor două luni petrecute în concurs, astfel că acum a ajuns să cântărească doar 91 de kilograme, situație cu care pugilistul nu s-a mai confruntat de ani buni. În 2006 a fost ultima dată când a avut această greutate.

După două luni petrecute în fermă, Cătălin Moroșanu a ajuns să cântărească 92 de kilograme
După două luni petrecute în fermă, Cătălin Moroșanu a ajuns să cântărească 92 de kilograme

S-a aflat câștigătorul show-ului Ferma

Chiar dacă luptătorul Cătălin Moroșanu este văzut de telespectatori drept principalul favorit la câștigarea competiției, se pare că un alt concurent a reușit să plece acasă cu titlul de fermierul anului și cu marele premiu.

Potrivit unor surse din cadrul Pro TV, citate de Cancan.ro, câștigătorul ediției din 2019 a emisiunii Ferma ar fi nimeni altul decât Marius Crăciun. Poate părea surprinzător, ținând cont de faptul că Marius este unul dintre cei mai liniștiți și tăcuți concurenți din casă. Aceleași surse au devăluit că oponentul său în duelul din marea finală ar fi  chiar Cătălin Moroșanu.

Cine este Marius Crăciun

Presupusul câștigător al Ferma 2019 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, este membru al echipei naționale de judo și are o mentalitate de învingător, lucru dovedit și în urma participării la Ninja Warriors, reușind să ajungă până în finală.

Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă” , spunea tânărul, la intrarea în Ferma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×