Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM. ”Familia mea a avut cumva de suferit”

Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM. ”Familia mea a avut cumva de suferit”
Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM

Cătălin Striblea, realizatorul matinalului de la Digi FM, și-a anunțat demisia! Jurnalistul a anunțat că pleacă de la postul de radio unde a fost auzit în ultimii 4 ani, iar motivul este unul personal.

Cătălin Striblea pleacă de la Digi FM

Jurnalistul a scris pe Facebook motivul pentru care a decis să renunțe la emisiunea pe care o realiza alături de Bogdan Miu, iar principala cauză este familia sa, care a cam avut de sufert în tot acest timp.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Uzură fizică și psihică și faptul că familia mea a avut cumva de suferit în acești ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost”, a declarat Cătălin Striblea pentru Paginademedia.ro.

Jurnalistul nu știe ce va face în continuare

Jurnalistul a spus pentru sursa menționată mai sus că decizia de a pleca a fost exclusiv a lui, iar despre planurile sale de viitor a spus că încă nu s-a hotărât ce va face în continuare.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. Şi-a continuat cariera în televiziune la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.

Cătălin Striblea a scris și pe Facebook de decizia luată. „La jumătatea lunii martie mă voi despărți de Digi FM. Hotărârea îmi aparține în totalitate. Programul de dimineață este unul foarte dur, de mare uzură și căruia i-am dat tot ce a stat în puterea mea în ultimii patru ani.

Alături de restul activităților mele, asta a însemnat un sacrificiu mare pentru familia noastră, mai ales în ce privește orele petrecute împreună.

Am ales să repar această situație. Mulțumesc colegilor mei pentru patru ani extraordinari, pentru râsul sănătos și pentru momentele fericite.

Îi mulțumesc lui Bogdan Miu pentru maturitate, lui Beatrice Ghiciov pentru că ne-a întinerit și lui Bogdan Ciuclaru pentru umor. Georgiana Crețu, producătorul matinalului, are parte de o reverență din partea mea pentru profesionalismul său. Radu Paraschivescu și Florin Negruțiu, a fost o onoare să colaborăm! Ciprian Cătunescu (Unguru’ Bulan), mulțumesc pentru spectacol!

Către cei care ne-au ascultat: sper că ați simțit iubirea noastră și vă mulțumesc pentru cum v-ați deschis inimile în fața noastră. A fost cea mai mare realizare a echipei.

Mulțumesc conducerilor stației și companiei pentru încrederea pe care ne-au arătat-o, lăsându-ne să construim un program care în patru ani a ajuns în topul matinalelor. Mulțumesc, de asemenea, pentru disponibilitatea arătată de a continua împreună.

Perspectivele noastre pe termen lung nu s-au mai potrivit de această dată, urmând să particip la alte proiecte în perioada următoare”, a scris jurnașistul pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×