Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a fost filmat alături de o blondă voluptuoasă

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 14:15
Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a fost filmat alături de o blondă voluptuoasă
Cătălin Scărlătescu, fermecat de o blondă voluptoasă la Chefi la cuțite. Sursa foto: romaniatv.ro

Dragostea plutește în aer, culmea, la emisiunea culinară Chefi la cuțite! Chef Cătălin Scărlătescu a făcut cunoștință cu o blondă sexy, care l-a fermecat pe loc cu o privire cuceritoare și o siluetă fără cusur!

Cătălin Scărlătescu, fermecat de o blondă voluptoasă la Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu a întâlnit-o pe Barbie în carne și oase! Frumoasa concurentă a vrut să-l vrăjască cu un rizotto în care i-a pus floricele, special pentru el!

”Am venit la Chefi la cuțite să îl ajut pe Cătălin Scărlătescu să câștige și el încă un sezon. Este un om foarte fain, are o energie super. Am foarte mari emoții, dar îmi doresc trei cuțite, nu unul. Nu am venit aici degeaba”, a spus tânăra.

Cătălin Scărlătescu, fermecat de o blondă voluptoasă la Chefi la cuțite
Cătălin Scărlătescu, fermecat de o blondă voluptoasă la Chefi la cuțite. Sursa foto: antena1.ro

”Barbie” l-a cucerit pe ”Ken” Cătălin Scărlătescu

Barbie, pe numele său adevărat Mădălina Bosman, este o domnișoară cu mari pretenții culinare, care a învățat să gătească de la mama sa, chef bucătar în Italia. Deși frumoasa concurentă se va prezenta în fața juraților cu un preparat deloc simplu, apariția sa în platou va fi cea care îi va încânta pe chefi.

”E ceva în aer, de se poate tăia cu cuțitul! Ție nu ți se pare că stăm degeaba la această jurizare?”, vor spune Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Așa se face că cei doi se vor retrage din platou și îi vor lăsa lui Cătălin Scărlătescu ocazia să o cunoască pe Barbie, dar nu înainte de a se asigura că îl vor susține din fundal, cântând o serie de balade: ”Eu acum înțeleg de ce nu e însurat Cătălin. Nu vezi la ce interogatoriu o supune?”, a glumit chef Sorin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×