Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/02/2015, 11:13
Cătălin Măruţă pleacă de la Pro TV?

Realizatorul emisiunii „La Măruţă”, de la ProTv, a recunoscut, în exclusivitate într-un interviu pentru „ring”, că a avut propuneri de la alte posturi tv, dar că a preferat să rămână acolo unde îşi dorea să ajungă încă de pe vremea când lucra la TVR.

Totuşi, reactia lui Măruţă, venită imediat după arestarea lui Adrian Sîrbu, omul care a inventat Pro TV, este privită ca un semnal de alarmă tras de Măruţă pentru conducerea din Pache Protopopescu, conform surselor din Pro TV.

BOMBA ZILEI ANUNTATA DE ORGANIZATORI!!! E SIGUR!!! CONCERT ROBBIE WILLIAMS IN ROMANIA!!! CAT COSTA BILETELE!!!

Iată mai jos interviul acordat pentru Ring.

A debutat un alt sezon al emisiunii „La Măruţă”. Pe lângă noul decor, ce va aduce nou acest sezon?Ai început având-o ca invitată pe soţia ta! Îţi poartă noroc?

Andra mi-a purtat întotdeauna noroc. Lucram încă la TVR când o tot invitam în emisiunile mele şi constatam ce audienţe-record face de fiecare dată. Ne-am apropiat, mi-a devenit mai întâi simpatică, apoi am descoperit la ea însuşiri extraordinare, aşa am avut revelaţia că avem multe lucruri în comun, că unul începea o frază, şi celălalt o încheia. Gândeam la fel. Acestea fiind zise, am fost încântat să-mi încep noul sezon de la ProTv cu ea. O invit pe Andra nu pentru că este soţia mea, ci pentru că e foarte iubită, iar audienţele confirmă de fiecare dată. În plus, piesa ei „Aşa e dragostea” e foarte difuzată, a ajuns hit în timp-record, iar ea a cântat-o, cu band, în prima ediţie „La Măruţă”, pe 1 septembrie, spre bucuria telespectatorilor. Reacţia lor a fost fără echivoc, am primit sute de mesaje frumoase.

Care este costul aproximativ al decorului? Happylica a rămas aceeaşi?

Decorul e nou, în totalitate. Nu s-a uitat nimeni la bani când a venit vorba de redecorare, de împrospătare a cadrului. Cadrul e fresh, modern, tonic, culorile şi luminile sunt adaptate la cele mai noi şi mai interesante trenduri. Sunt mândru de ceea ce a ieşit şi îi sunt recunoscător echipei care a muncit la acest proiect. Am vrut cu toţii să fie bine, să nu lipsească nimic, să ofere ochiului public o imagine reconfortantă. Să te simţi bine când priveşti emisiunea, din multiple motive. Cât despre happylica, ea va rămâne pentru totdeauna un reper esenţial, nu vom renunţa niciodată la ea. Mi se pare firesc, acolo s-au spus lucruri extraordinare şi am înregistrat sute de exclusivităţi memorabile. E brandul nostru, face parte din conceptul emisiunii.

Deşi mulţi colegi ai tăi au migrat spre postul de televiziune concurent, tu ai rămas la ProTv! Totuşi, ai avut propuneri de la alte televiziuni?

Am avut parte de propuneri interesante. Două dintre ele chiar erau foarte serioase, de la două televiziuni puternice. Am fost flatat de oferte, dar nici nu mi-a trecut prin cap să plec. Sunt de şapte ani aici, l-am început pe al optulea. Am prins rădăcini în televiziunea unde, mărturisesc, mi-am dorit dintotdeauna să ajung, încă de când eram un debutant. Am învăţat enorm la ProTv, am parte de o echipă senzaţională şi simt că, deocamdată cel puţin, nu există niciun loc unde m-aş simţi mai împlinit profesional.

Ţi-ai făcut de curând implant de păr la un spital din Turcia….De ce ai aşteptat atât?

Ştim că acum ceva timp l-ai însoţit acolo pe Trăistariu! Ce ai mai schimba la tine? Raoul şi-a făcut şi liposucţie. N-aş mai schimba nimic altceva, cel puţin acum nu-mi vine nimic în minte. Am fost la o clinică excepţională, cu personal superprofesionist. E vorba de Asmed Clinic, la doctorul Koray Erdogan, acolo unde a fost şi Sorin Brotnei (de la trupa Akcent), care mi-a luat-o înainte. Am avut încredere totală şi, iarăşi, previziunile mele s-au dovedit juste. Totul a mers perfect. În rest, dacă insistaţi, poate că aş mai da jos câteva kilograme, dar asta am s-o rezolv cu sportul, n-aş merge până la liposucţie sau chestiuni de-astea. Nu e cazul. Sunt sigur că, aşa cum am mai slăbit şi altădată cu regim echilibrat şi mişcare multă, am să reuşesc şi de data asta. Par zăpăcit uneori, dar sunt o fiinţă disciplinată.

Ce personaj ţi-ai dori să vină „La Măruţă” şi de ce? (cineva care nu a fost până acum în emisiune)

Eu am un principiu. Nu-mi fac niciodată liste ample de invitaţi, cu săptămâni sau luni înainte. Ştii de ce? Pentru că emisiunea îşi propune să aducă în faţa publicului oamenii zilei, oameni care sunt protagonişti ai unor evenimente fierbinţi, de actualitate, de interes. Degeaba îmi propun să invit nu ştiu ce vedetă, dacă la ora când, să zicem, aş programa venirea, ea nu se ocupă cu nimic interesant. Cei de acasă, care ne privesc, n-au nevoie de bla-bla-uri sau de şabloane, au nevoie de fapte, interpretări, exclusivităţi, lucruri care să-i sustragă de la grijile zilnice. Oricine poate fi vedetă într-o zi anume. Celebritatea nu se programează, cel puţin eu aşa văd lucrurile. Soţia lui Pepe e din nou însărcinată! Cum aţi primit vestea? Andra când ne va da o astfel de veste? Pentru nişte naşi, vestea că finii aşteaptă un copil e întotdeauna un motiv de bucurie. Ne-am bucurat enorm, bineînţeles! Vom fi şi naşi de botez, într-o zi, prin urmare. Iar dacă vom fi şi noi în situaţia asta, vă vom da de ştire imediat, nu avem nimic de ascuns. Ne dorim o familie numeroasă şi suntem pregătiţi să avem şi alţi copii, cu imensă bucurie. David îşi doreşte cel puţin încă un frate sau o surioară. Doamne ajută!

„Am debutat la radio, iar asta nu se poate uita. N-aş avea cum. Aşa am căpătat încredere în mine, aşa am învăţat să comunic frumos cu publicul”. – CĂTĂLIN MĂRUŢĂ

„Televiziunea este prima şi cea mai mare pasiune, dar, desigur, mai am şi altele. Aş putea să lucrez în radio, de exemplu, şi aş face asta cu mare plăcere dacă ar fi cazul”.- CĂTĂLIN MĂRUŢĂ

Sursă: www.ziarulring.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×