Cătălin Măruţă, gest frumos pentru un tînăr internat după tragedia din Colectiv

Iuliana Spirache   
în Hotnews
09/11/2015, 08:16
Cătălin Măruţă, gest frumos pentru un tînăr internat după tragedia din Colectiv

Catalin Maruta a tinut sa-i faca o bucurie unui tanar care este internat in spital in urma tragediei din clubul Colectiv

Moderatorul a aflat ca Alexandru Gabriel er un fan infocat al trupei Metalica. Acesta a tinut sa-i faca cadou un bilet la concertul formatiei. Mai mult, Catalin a pus si un mesaj pe contul lui de socializare.

”Pentru mine, aceasta zi este intensa si speciala, din mai multe motive. Am prieteni buni care isi sarbatoresc azi onomastica, de Sfintii Mihail si Gavriil. In mod normal, ar fi exclusiv o zi a bucuriei, a intalnirii cu cei mai buni prieteni. Insa nu pot, iata, sa fac abstractie de dezastrul de clubul ‪#‎Colectiv‬. Ne-a adus aminte ce miracol e viata si ce usor e sa pierdem acest miracol. Spun „ne-a adus aminte” fiindca, da, iata, uitam mult prea des, mult prea periculos ce fragila ne este existenta. Un La Multi Ani special pentru unul dintre ranitii in incendiul despre care vorbeste toata tara: Alexandru Gabriel se afla in clubul lovit de soarta. Acum, se afla pe un pat de spital. Am totusi sufletul plin, fiindca am reusit sa-i fac o bucurie acestui om. Am aflat ca e un mare fan al trupei Metallica si, ca o modesta compensatie a suferintei lui, am luat bilete la concert. Acest tanar a ajuns in spital pentru ca a platit prea scump dragostea lui pentru muzica rock. Merita o rascumparare a fericirii lui. Ii doresc, de ziua numelui, sa uite definitiv acest cosmar. E un cadou mic pentru un suflet mare. Si, nu in ultimul rand, sunt cu gandul, inima si rugaciunile inimii alaturi de toti cei care astazi isi sarbatoresc numele sfant! La multi ani!..” a povestit Catalin.

Incendiul din Colectiv este cel mai dramatic caz din ultimii ani din Romania. In urma cumplitei tragedii, 45 de oameni au murit , iar alti 104 se afla internati in spital.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×