Cătălin Cazacu și-a pierdut cel mai de preț prieten

Maria Cristina   
în Stiri mondene
28/05/2018, 19:21
Cătălin Cazacu și-a pierdut cel mai de preț prieten
Cătălin Cazacu, prezentator la Kanal D! Fostul „faimos” de la Exatlon, multiplu campion la motociclism, are acum o nouă pasiune!

Cătălin Cazacu și-a pierdut cel mai de preț prieten! Cel mai credincios prieten al omului a fost și pentru Cătălin Cazacu, fostul concurent Exatlon, câinele său. Bucsa, un bulldog englez extrem de inteligent și credincios!

Cățelușa trăia în curtea casei sale de la Timișoara, având grijă de siguranța membrilor familiei sale. Starea de sănătate a patrupedului nu a fost tocmai bună, iar organismul cățelușei a cedat. Cea mai mare temere a lui Cazacu, Vulturul de la Exatlon, a fost aceea că ar putea pierde pe cineva, în timpul petrecut departe de cei dragi.

 

“Nu de mult am spus ca unul din lucrurile de care mi-a fost frica a fost acela ca sa nu mai gasesc acasa ceea ce am lasat………..din pacate la moaca asta mi-a sarit gandul de multe ori si a reusit sa ma faca sa ma distrez . O sa imi fie dor de tine ……..R.I.P. #bucsaracingdog”, a scris Catalin Cazacu pe contul sau de Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×