Cătălin Botezatu, vacanță în Maldive în ciuda recomandărilor medicilor. Designerul se relaxează alături de prieteni

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/12/2019, 17:32
Cătălin Botezatu, vacanță în Maldive în ciuda recomandărilor medicilor. Designerul se relaxează alături de prieteni GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu se realxează în Maldive alături de mai mulți prieteni. Sursa foto: svnews.ro

Cătălin Botezatu nu a renunțat la proiectele sale sau la vacanțele luxoase nici după ce a suferit patru intervenții chirurgicale și a fost la un pas de moarte. Designerul vestimentar a spus „Adio” suferinței și a plecat să se relaxeze în Maldive cu mai mulți prieteni.

Cătălin Botezatu se relaxează după cele 4 operații suferite în Turcia

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a trecut prin clipe cumplite în ultimele luni după ce a aflat că suferă de o boală gravă. Celebrul creator de modă a fost supus la patru intervenții chirurgicale, iar în cele din urmă organismul său a învins boala.

Medicii din Turcia i-au recomandat lui Cătălin Botezatu să aibă mai multă grijă de sănătatea sa, iar după ce a muncit la proiectele sale a luat decizia de a-și lua o binemeritată vacanță. Designerul și-a luat mai mulți prieteni și a plecat să se relaxeze în Maldive. VEZI FOTO

„Prin ce am trecut, în ultima perioadă, merit. Am făcut cele mai multe prezentări, am avut o campanie, am muncit mai rău decât munceam înainte. Am tot felul de afaceri care nu se încheie niciodată, mai ales că vorbim de magazine. 

Designerul își sună medicii la orice pas și ține mereu telefonul deschis

Am părinţii, aşa că nu îmi permit să închid telefonul. Mă simt ok. Mi-am terorizat medicii pentru că îi întreb tot timpul dacă am voie sa fac aia şi aia, că după patru operaţii grele, sufli şi în iaurt. (…)

Întotdeauna plec în vacanţe cu prietenii şi îmi fac vacanţele prelungite cu cei mai mulţi prieteni. Acum suntem doar cinci”, a spus Cătălin Botezatu în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Creatorul de modă și-a schimbat stilul de viață și a ales vacanțele eco

În luna septembrie Cătălin Botezatu a luat decizia de a-și petrece vacanțele în resorturi eco, după ce în urmă cu doi ani a trăit o experiență foarte frumoasă la Six Senses, în Maldive. În această toamnă designerul și-a dorit să se întoarcă în minunata Asie de Sud-Est și a stat patru zile în Bali și alte patru zile în Singapore.

„În Bali ai opţiunea de a te caza în centrul insulei, în Ubud, ori la Ocean, aşa cum am procedat eu acum. Resortul se  află într-o zonă liniştită, absolut superbă, pe o faleză spectaculoasă, la 250 de metri deasupra oceanului.

De acolo şi până la Polul Sud ne desparte doar Australia. Vilele au propria piscină, duşuri în aer liber, paturi cu baldachin, cadă cu vedere la ocean, nu există plastic, totul este eco”, a mărturisit Cătălin pentru okmagazine.ro.

„M-am odihnit, am mâncat sănătos şi am făcut meditaţie în locuri superbe: pe pajiştea din faţa vilei, pe faleză având în faţă imensitatea Oceanului Indian sau chiar pe marginea piscinei infinite, având senzaţia că plutesc deasupra apei”, a mai spus creatorul de modă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×