Cătălin Botezatu, faţă în faţă cu Alex Bodi. Ce spune designerul despre iubitul Biancăi Drăguşanu: “S-or fi săturat şi ei”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/07/2019, 11:01
Cătălin Botezatu, faţă în faţă cu Alex Bodi. Ce spune designerul despre iubitul Biancăi Drăguşanu: “S-or fi săturat şi ei”
Cătălin Botezatu nu știe cum îl cheamă pe actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Sursa foto: svnews.ro

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu Cătălin Botezatu și actualul iubit Alex Bodi s-au întâlnit pentru prima dată la un eveniment grandios care a avut loc în București zilele trecute. ”Miss Fashiontv Europe 2019” i-a reunit pe bărbații din viața Biancăi Drăgușanu. Printre invitații de seamă s-au numărat și frații Tate, Tristan și Andrew, dar și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, Victor Slav.

Cătălin Botezatu nu știe cum îl cheamă pe iubitul Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu a fost prezent la show-ul de modă ”Miss Fashiontv Europe 2019” și a vorbit în exclusivitate despre actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Creatorul de modă a declarat că nici nu știa că iubitul fostei sale se află în aceeași locație cu el. Cătălin Botezatu a mai spus că nici măcar nu știe cum îl cheamă pe iubitul Biancăi Drăgușanu.

„Tare, n-am știut. E aici? N-am știut cum îl cheamă pe băiatul acesta. Ce să zic, au venit și ei să se uite la alte fete. S-or fi săturat și ei. (…) Pe Alex nu l-am văzut , dar mi se pare un băiat OK. La 33 de fete venite din toată Europa, eu zic că e firesc să vii să te uiți la fete. Cred că te saturi de atâta ciorbă… mai vrei și friptură. E normal că vii la un concurs de Miss Europe și sunt prezentări de modă cu femei. În seara asta au fost vreo 100 de femei. E normal!”a declarat designerul, potrivit cancan.ro.

Cătălin Botezatu nu știe cum îl cheamă pe iubitul Biancăi Drăgușanu
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație de dragoste cu năbădăi. Sursa foto: ele.ro

Ce spune Cătălin Boteatu despre relația de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Creatorul de modă a comentat relația furtunoasă și presărată de incidente dintre fosta sa iubită Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. „Așa e Bianca. Dacă nu face asta, relația parcă nu are sens, devine monotonă. Ei nu-i place și nici mie nu-mi place monotonia în cuplu. Dacă nu îi pune puțină sare și puțin piper pe rana bărbatului de lângă ea, nu-i relație. Lasă! Și lui îi place”, a declarat Cătălin Botezatu.

Designerul a ținut că-i dea și un sfat lui Alex Bodi legat de relația cu Bianca Drăgușanu. Cătălin Botezatu are numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite și spune că Bianca are multe calități chiar dacă pare mai nebună. „Să aibă răbdare, că în rest viața e frumoasă lângă ea. Are o piesă de valoare. Are o piesă pe care mulți și-o doresc. Bine cizelată, bine sculptată de un adevărat mentor și designer. Să aibă grijă de ea, că este o fată bună, o mamă extraordinară. Ea are multe calități. Unii poate o văd altfel, mai nebună, dar Bianca are multe calități. Merită să fie iubită și oferă iubire în felul ei”, a mai spus creatorul de modă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×