Cătălin Botezatu ajunge din nou pe mâna medicilor. Ce i se întâmplă după operație

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/11/2019, 17:12
Cătălin Botezatu ajunge din nou pe mâna medicilor. Ce i se întâmplă după operație
Cătălin Botezatu a ajuns din nou în Turcia pentru a-și scoate bandajele și pentru analize. Sursa foto: romaniatv.net

Cătălin Botezatu a trecut prin momente dificile după ce a aflat că are cancer la colon. Celebrul creator de modă a suferit patru intervenții chirurgicale la o clinică din Turcia, iar acum a ajuns din nou pe mâna medicilor. Designerul și-a făcut câteva analize de sânge pentru că are în continuare dureri foarte mari.

Designerul Cătălin Botezatu s-a întors la clinica din Turcia

Celebrul creator de modă a ajuns la medic pentru o banală operație de apendicită, dar a aflat că suferă de cancer la colon. Tumora i-a fost extirpată în întregime, dar pentru că era destul de mare Cătălin Botezatu nu a avut nevoie doar de o intervenție chirurgicală, ci de patru. Designerul a ajuns din nou pe mâna medicilor pentru are în continuare dureri foarte mari, dar și pentru a-și scoate capsele și bandajele.

„Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă, a mărturisit creatorul de modă, potrivit wowbiz.ro.

Cât a durat prima intervenție chirurgicală al lui Botezatu

 „Prima intervenție a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate, iar celelalte au fost și ele destul de dure pentru organism. Din fericire, tumora a fost îndepărtată”, au spus specialiștii care l-au tratat pe Cătălin Botezatu, conform sursei citate.

Designerul a mărturisit că este tăiat de sus până jos și are mai multe găuri pe corp de la drene. Creatorul de modă s-a recuperat destul de repede datorită chimioterapiei foarte puternice. Din păcate, chimioterapia i-a afectat mușchii care au cedat și i-au provocat lui Cătălin Botezatu o hemoragie puternică. Acum, creatorul român se recuperează și spune că va trece cu bine peste această perioadă grea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×