Cât te costă să-l chemi la nuntă pe Constantin Enceanu. O singură oră îți scoate din buzunar 2.000 de euro!

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/09/2019, 22:00
Cât te costă să-l chemi la nuntă pe Constantin Enceanu. O singură oră îți scoate din buzunar 2.000 de euro!
Constantin Enceanu cântă pe 2.000 de euro. Sursa foto: Youtube

Cât te costă să îi chemi la nuntă pe marii artiști din România la evenimente private? Ca să îl chemi la nuntă pe Constantin Enceanu, de exemplu, trebuie să scoți din buzunar 2.200 de euro pentru o singură oră de muzică. Enceanu este unul dintre cei mai căutați artiști la evenimente precum botezuri, nunți sau zilele de naștere.

Constantin Enceanu cântă pe 2.200 de euro la nunți

Așadar, pentru o singură oră de recital marca Enceanu trebuie să scoți din buzunar 2.200 de euro. Acesta vine la evenimente cu propriul echipament și cântă întotdeauna live. Suma este una publică, conform site-ului artiștipentrununtă.ro. Evident, ca orice artist care se respectă, Constantin Enceanu își arogă dreptul de a alege evenimentul la care participă, ceea ce este absolut normal.

De altfel, Enceanu participă cu mare drag la evenimente prin toată țara și, de-a lungul carierei, a străbăut patria de la sud la nord și de la est la vest. Mai mult de atât, interpretului de muzică populară îi place foarte mult să călătorească, după cum a declarat chiar el într-un interviu ceva mai recent.

constantin enceanu
Enceanu este unul dintre cei mai titrați interpreți de muzică populară din România. Sursa foto: știrilekanald.ro

„Îmi place să călătoresc. Să știi că în țară mai mult. Îmi place foarte mult muntele. Abia aștept ca cei mici să mai crească puțin ca să pot să-i iau cu mine și le-am promis părinților lor, că-i voi lua și le voi arăta mai întâi toată România de la cap la coadă și odată cu ei să reușesc s-o văd și eu în tihnă pentru că am trecut, am umblat prin țara asta, dar toate au fost așa, fugitiv”, a declarat Enceanu pentru femeide10.ro.

Enceanu este, pe lângă un om de carieră, un familist convins, mândru de cei care îl înconjoară, în special de nepoți. „Bunicul Constantin Enceanu s-a transformat de când au apărut dodoneii ăștia mici cum le zic eu. M-au făcut să privesc viața altfel. Să uit de micile probleme ale vârstei pentru că după o anumită vârstă te mai doare și un picior și spatele, și să devin parcă tânăr ca la 20 și ceva de ani”, a mai spus Enceanu în același interviu.

Sumele pentru care cântă artiștii din România la nunți:

  • Anna Lesko – 2.500 de euro;
  • Alex Velea – între 2.500 și 4.500 de euro;
  • Dan Bălan – între 6.000 și 15.000 de euro;
  • Aurelian Temișan – între 1.500 și 2.000 de euro;
  • Corina Chiriac – 1.300 de euro;
  • Monica Anghel – 3.000 de euro;
  • Voltaj – între 6.000 și 8.000 de euro;
  • Maria Cârneci și taraful – 2.800 de euro;
  • Maria Dragomiroiu – în jur de 2.000 de euro;
  • Cornelia și Lupu Rednic – 2.000 de euro;
  • Florin Vasilică – 2.000 de euro;
  • Jean de la Craiova – aproximativ 3.000 de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×